2777
2789

من رانندگی نمیکنم ولی سر راهم چنتا کارواش هست میبینم خانوما نشستن منتظرن ماشینشون شسته بشه

چه سود ازین سکوت و آه ازین صبوری ! تو ای طلوع آرزوی خفته در باد! بخوان مرا تو ای امید رفته از یاد!           

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

همیشه میگه یا الان شرایط خاصیه؟

من نویسنده کتاب انگلیسی آب خوردنه هستم 🤓 آموزش کامل مکالمه و گرامر از پایه در۳۰ درس❌️هزینه قسطی.❌️ برای دیدن نمونه درس پیام بدید ایتا یا تلگرام در تاپیکام هست... 

من رانندگی نمیکنم ولی سر راهم چنتا کارواش هست میبینم خانوما نشستن منتظرن ماشینشون شسته بشه

منم دیدم

ولی من که احساس میکنم همینجوری کم کم ارزش خودمون رو داریم میاریم پایین

من چون خودم ماشین باز هستم، کارواش میبرم ولی کلا ماشین دست خودمه . مکانیکی هم میبرم🤣

خب اون که ماشین همیشه دست خودت باشه فرق داره با اینکه گاهی دست خودته و گاهی دست شوهرت

منم دیدمولی من که احساس میکنم همینجوری کم کم ارزش خودمون رو داریم میاریم پایین

اگه شوهرتون وقت ندارن چه اشکالی داره بهشون کمک کنین؟البته شرایط هرکسی فرق میکنه.

چه سود ازین سکوت و آه ازین صبوری ! تو ای طلوع آرزوی خفته در باد! بخوان مرا تو ای امید رفته از یاد!           

خانوما قوی باشید متکی و همیشه دنبال ایننباشید که کارها رو شوهرتون انجام بده خودتون خودکار یه بخش از کارها رو انجام بدید باید همکاری باشه مردا هم نمیتونن همه کارها رو انجام بدن