2777
2789
عنوان

درد قفسه سینه

158 بازدید | 27 پست

احساس میکنم قفسه سینم درد میکنه یا شاید زیر سینه چپم هست متوجاش نمیشم . معدم که فشار میدم درد میکنه و زیاد آروغ میزنم . تنگی نفسم میگیرم میترسم از قلبم باشه 

راهمماییم کنید لطفا

اینا باعث میشه که استرس بگیرم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم یکی دوبار اینجوری شدم یه بار ک دوروز درد شدید داشت در حدی ک اگه زیاد مینشستم خیلیییی درد میگرفت باید دراز میکشیدم نمیدونم از چی بود گفتم اگه خوب نشم میرم دکتر ک خداروشکر خوب شد ولی تو حتما برو دکتر ممکنه از قلبت باشه

منم یکی دوبار اینجوری شدم یه بار ک دوروز درد شدید داشت در حدی ک اگه زیاد مینشستم خیلیییی درد میگرفت ...

من هفته پیش دچار پنیک شدم و فکر کردم که قلبمه و رفتم نوار قلب و ازمایش خون دادم و وکتر گفت مشکلی نداره از استرسه و کم خونم

ولی همش میترسم

بهتره نوار قلب بدید و برید متخصص قلب چکتون کنهمنم اینجوری میشدم چک کردم از قلبم نبود به خاطر استرس و ...

هفته پیش نوار قلب و ازمایش خون دادم وکتر گفت مشکلی نیست

ولی من همش میترسم