2777
2789
عنوان

درد قفسه سینه

| مشاهده متن کامل بحث + 158 بازدید | 27 پست

من چندسال قبل همین علائمو داشتم آروغ و نفس تنگی و

ولی دردم خیلیخیلی زیاد بود باردار هم بودم ۵ماهه 

اولش فکردم از معدمه شربت الومینیم میخوردم ولی یه دکتر برام سونو نوشت رفتم دیدم سنگ کیسه صفرا دارم و تو همون بارداری جراحی کردم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بهتره نوار قلب بدید و برید متخصص قلب چکتون کنهمنم اینجوری میشدم چک کردم از قلبم نبود به خاطر استرس و ...

منم خیلی دچار پنیک میشم بعضی وقتا حس میکنم الانه که از حال برم و دچار ترس زیادی میشم

شما چه علائمی دارید و چطور باهاش کنار میاید

هفته پیش نوار قلب و ازمایش خون دادم وکتر گفت مشکلی نیستولی من همش میترسم

پس همون پانیکه منم همش میترسیدم فکر میکردم قراره سکته کنم و بمیرم ولی رفتم پیش متخصص مغز و اعصاب بهم دارو داد و پانیکم کامل درمان شد منم همش چند ماه درد قفسه سینه داشتم و میزد به دست چپم

ببخشید چجور متوجه شدید پنیکه؟منم حس میکنم پنیک دارم

یدفعه تنگی نفس میگیرم احساس میکنم نمیتونم نفس بکشم و بعدش دچار ترس زیادی میشم که نکنه خفه شم و ضربان قلبم میره بالا

یه وحشت خیلی زیاد

منم خیلی دچار پنیک میشم بعضی وقتا حس میکنم الانه که از حال برم و دچار ترس زیادی میشمشما چه علائمی دا ...

علائمم تنگی نفس بالا رفتن ضربان قلب و فشار خون و ترس شدید از مرگ و بیماری ها و درد قفسه سینه و حتی دست و پاهامم دچار گرفتگی میشد و همش توهم میزدم که خون لخته شده توی دست و پام و انگار توی مغزم هم یه حالت برق گرفتگی پیش میومد و حالت تهوع و بالا آوردن و بی حس شدن دست چند ماه درگیر بودم و مقاومت میکردم که دارو نخورم ولی آخر رفتم پیش دکتر مغز و اعصاب و ازم نوار مغز گرفت و تایید کرد که پانیکه و بعد مصرف دارو ها الان دیگه اصلا حمله ندارم

علائمم تنگی نفس بالا رفتن ضربان قلب و فشار خون و ترس شدید از مرگ و بیماری ها و درد قفسه سینه و حتی د ...

ایشالله همیشه تنت و روانت سالم باشه

واسه منم دعا کن خوب شم خیلی اذیت میشم۱😔