2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عقل ندارن

خیاط باشی😍مامان سه تا کلوچه👧👧🧑خدایا شکرت بابت یه آقایی خوب و همه چیز❤️وقتی پستی خطاب به منه مطمئن باش میخونمش اگه دیدی  ریپلی  نکردم بدون برام مهم نبوده که جوابت ندادم پس فکر نکن جوابت رو نداشتم بدون نمیخوام باهات هم کلام شم 😜تو تاپیک هیچ آقایی شرکت نمیکنم پس آقای ن هم نه تو تاپیک من بیان نه پست منو ریپ بزنن وگرنه...... وقتی کسی میگه واسه حاجتم صلوات یا آیت الکرسی  بخونید اگه لایک کردم پستتو بدون که خوندم فرستادم ❤️😍

منم الان رفتم 

چه بانمکه😍

ولی نفهمیدم چی به چیه

دختر ها لاک قرمز دوست دارند و پسر ها فرق آن را با زرشکی و گلبهی و اناری و عنابی نمی‌فهمند ، چه اشکالی دارد؟ آنها فقط باید بلد باشند دست هایی را که از ذوق یک دیدار آذین بسته شده به گرمی بفشارند و بگویند:دوستت دارم، آن وقت چه فرقی میکند تو طیف رنگ های خانواده‌ی. رنگِ. تنِ. کفشدوزک را بدانی؟همین که یاد گرفته باشی قرمز یعنی «عشق»کافیست.

آرامش خانم ها بیشتر هست. ولی بروز احساسات بیشتر دارند.

ممکنه مردی به پایان دادن عمرش فکر کنه ولی لبخند میزنه و بروز نمیده. از این جهت هست به چشم میاد.

اگر از نزدیک باهاشون آشنا بشید، شاید ببینید.

خانوما چرا میرید ددی سایت😡

خیاط باشی😍مامان سه تا کلوچه👧👧🧑خدایا شکرت بابت یه آقایی خوب و همه چیز❤️وقتی پستی خطاب به منه مطمئن باش میخونمش اگه دیدی  ریپلی  نکردم بدون برام مهم نبوده که جوابت ندادم پس فکر نکن جوابت رو نداشتم بدون نمیخوام باهات هم کلام شم 😜تو تاپیک هیچ آقایی شرکت نمیکنم پس آقای ن هم نه تو تاپیک من بیان نه پست منو ریپ بزنن وگرنه...... وقتی کسی میگه واسه حاجتم صلوات یا آیت الکرسی  بخونید اگه لایک کردم پستتو بدون که خوندم فرستادم ❤️😍
آرامش خانم ها بیشتر هست. ولی بروز احساسات بیشتر دارند.ممکنه مردی به پایان دادن عمرش فکر کنه ولی لبخن ...

شآید اینم هست جدا از این حس میکنم بیشتر آقایون با احترام تر با هم صحبت میکنن

شآید اینم هست جدا از این حس میکنم بیشتر آقایون با احترام تر با هم صحبت میکنن

ببخشید متن طولانی میشه، بذارید توضیح بدم.

خانم ها نیاز عاطفی دارند، قرینه ی این میشه نیاز به احترام برای آقایون. همانطور که خانم ها زندگی بدون عاطفه رو نمی تونند تصور کنند، برای آقایون زندگی بدون احترام قابل تصور نیست. نگاه کنید خانم ها بین خودشون با عاطفه صحبت می کنند مثلا میگن "عزیزم اینطور نیست" چون میدونند طرف مقابل این رو میپسنده یا بهتر بگم نیاز داره. آقایون هم همینطور می دونند که طرف مقابل به احترام نیاز داره، با احترام صحبت می کنند.

از طرف دیگه خانم های می دونند وقتی قطع عاطفی با دوستی کنند، ارتباط تمام هست. مثلا گفته بشه دیگه زنده بودنت برای من مهم نیست. این رشته ی عاطفی رو پاره می کنه. راه بازگشت سخت میشه. برای آقایون وقتی احترام شکسته بشه ارتباط تمام میشه. من این رو سر کار یکبار دیدم. دو همکاری که 3-4 روز دعوا جدی داشتند ولی سر هم داد نمی زدند. چون میدونند اگر داد بزنند و بی احترامی کنند دیگه بازگشت سخت میشه.

میشه از همین اطلاعات جوری دیگه استفاده کرد. مثلا مردی به همسرش بی عاطفه باشه، این زندگی محکوم به شکست هست. یا خانمی که نسبت به همسرش بی احترامی می کنه این زندگی محکوم به شکست هست. 

ببخشید متن طولانی میشه، بذارید توضیح بدم.خانم ها نیاز عاطفی دارند، قرینه ی این میشه نیاز به احترام ب ...

چقدر جالب توضیح دادین خیلی ممنونم از اطلاعاتتون و طرز صحبت زیباتون 

کاشکی هم آقایون و‌هم خانم ها این موضوع رو بدونن و اجرا کنن تو زندگیشون