2777
2789
خودم هستم ازت تعریف می‌کنم غمت نباشهاما میدونی دیگه گفتم شوهرم رو چجوریهبرا همون اینجا نمیذارم عکس

اگه برای اونه خب بزار بعد ۳ دقیقه پاک کن کاری نداره که

من فکر کردم به خاطر شناسایی شدن نگرانی

اگه تو تاپیکا منو دیدین و نظرتون مخالف نظر منه حتما ریپ بزنین من مشکلی ندارم ،شنیدن نظر های متفاوت محترمانه و نگاه کردن به یه موضوع از زاویه های مختلف چیزیه که من دنبالشم و ازش لذت میبرم🙃 هدفم اینه که بهترین نسخه خودم باشم✨

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

اومدددد

[ نیازی ندارم لباس های فلان مارک بپوشم و عطرهای فلان مارک بزنم و خانه ام فلان جای شهر باشد ، همین که گوشه ی یک باغ کوچک ، اتاقی رو به آفتاب داشته باشم برایم کافیست من با کتاب ها و موسیقی ام ، من با همین پنجره ی ساده ی رو به آفتاب ، خوشبختم ᴗ.ᴗ #دلی🩷✨️

وای چه گوگولییی این عکستو ندیده بودم اصلا بهت نمیخوره همسن من باشی خیلی خانومانه تری🥺🥺🥺

اگه تو تاپیکا منو دیدین و نظرتون مخالف نظر منه حتما ریپ بزنین من مشکلی ندارم ،شنیدن نظر های متفاوت محترمانه و نگاه کردن به یه موضوع از زاویه های مختلف چیزیه که من دنبالشم و ازش لذت میبرم🙃 هدفم اینه که بهترین نسخه خودم باشم✨

نه دیگه استارتر نشددد تو هم باید عکس خودتو بزاری😂😂😂

استارتر عکسشو میفرسع خصوصی به اونی که داد عکسشو 😑😑 ن شما ک عکس چشم میدیدن

اووو😂😂😂

خیلی زیبایی عزیزم

مرسی خودتون خوشگلتری☺️

[ نیازی ندارم لباس های فلان مارک بپوشم و عطرهای فلان مارک بزنم و خانه ام فلان جای شهر باشد ، همین که گوشه ی یک باغ کوچک ، اتاقی رو به آفتاب داشته باشم برایم کافیست من با کتاب ها و موسیقی ام ، من با همین پنجره ی ساده ی رو به آفتاب ، خوشبختم ᴗ.ᴗ #دلی🩷✨️

اگه برای اونه خب بزار بعد ۳ دقیقه پاک کن کاری نداره کهمن فکر کردم به خاطر شناسایی شدن نگرانی

اره دیگه از تبریز کسی باشه توی تاپیک تموم شدم 

شوهرم رو خیلیا میشناسن 

منم که زن اونم قیافمم تابلو 🫤

بیرون میریم صد بار همه باهامون سلام علیک میکنن

تازه اینم مهم نیس

من میترسم لو برم شوهرم بفهمه میام نی نی سایت تاپیکامو پیدا کنه طلاقم میده چون کل زندگیم رو توی چند تا تاپیک گفتم 

وای چه گوگولییی این عکستو ندیده بودم اصلا بهت نمیخوره همسن من باشی خیلی خانومانه تری🥺🥺🥺

اوخیییییی 🫠عزیزم خودت گوگولی ترو خوشگل تر از منی🍒 مرسی خوشگلمممم قلبم اکلیلی شد☺️🥰😂

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز