2777
2789
خودم هستم ازت تعریف می‌کنم غمت نباشهاما میدونی دیگه گفتم شوهرم رو چجوریهبرا همون اینجا نمیذارم عکس

اگه برای اونه خب بزار بعد ۳ دقیقه پاک کن کاری نداره که

من فکر کردم به خاطر شناسایی شدن نگرانی

پروف خودمم🫠 کنکوری 1408🌙💫 دختری از تبار koroosh️ 💖اگه یه وقت نظرتون مخالف من بود حتما ریپ بزنین مشکلی ندارم :)عاشق اینم که از زاویه های مختلف به مسائل نگاه کنم و لذت بخش ترین و مفید ترین کاریه که میتونم تو سایت انجام بدم🫠 abzarek.ir/service-p/msg/4685331 این لینک ناشناس منه

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

اومدددد

[ نیازی ندارم لباس های فلان مارک بپوشم و عطرهای فلان مارک بزنم و خانه ام فلان جای شهر باشد ، همین که گوشه ی یک باغ کوچک ، اتاقی رو به آفتاب داشته باشم برایم کافیست من با کتاب ها و موسیقی ام ، من با همین پنجره ی ساده ی رو به آفتاب ، خوشبختم ᴗ.ᴗ #دلی🩷✨️

وای چه گوگولییی این عکستو ندیده بودم اصلا بهت نمیخوره همسن من باشی خیلی خانومانه تری🥺🥺🥺

پروف خودمم🫠 کنکوری 1408🌙💫 دختری از تبار koroosh️ 💖اگه یه وقت نظرتون مخالف من بود حتما ریپ بزنین مشکلی ندارم :)عاشق اینم که از زاویه های مختلف به مسائل نگاه کنم و لذت بخش ترین و مفید ترین کاریه که میتونم تو سایت انجام بدم🫠 abzarek.ir/service-p/msg/4685331 این لینک ناشناس منه

نه دیگه استارتر نشددد تو هم باید عکس خودتو بزاری😂😂😂

استارتر عکسشو میفرسع خصوصی به اونی که داد عکسشو 😑😑 ن شما ک عکس چشم میدیدن

اووو😂😂😂

خیلی زیبایی عزیزم

مرسی خودتون خوشگلتری☺️

[ نیازی ندارم لباس های فلان مارک بپوشم و عطرهای فلان مارک بزنم و خانه ام فلان جای شهر باشد ، همین که گوشه ی یک باغ کوچک ، اتاقی رو به آفتاب داشته باشم برایم کافیست من با کتاب ها و موسیقی ام ، من با همین پنجره ی ساده ی رو به آفتاب ، خوشبختم ᴗ.ᴗ #دلی🩷✨️

اگه برای اونه خب بزار بعد ۳ دقیقه پاک کن کاری نداره کهمن فکر کردم به خاطر شناسایی شدن نگرانی

اره دیگه از تبریز کسی باشه توی تاپیک تموم شدم 

شوهرم رو خیلیا میشناسن 

منم که زن اونم قیافمم تابلو 🫤

بیرون میریم صد بار همه باهامون سلام علیک میکنن

تازه اینم مهم نیس

من میترسم لو برم شوهرم بفهمه میام نی نی سایت تاپیکامو پیدا کنه طلاقم میده چون کل زندگیم رو توی چند تا تاپیک گفتم 

وای چه گوگولییی این عکستو ندیده بودم اصلا بهت نمیخوره همسن من باشی خیلی خانومانه تری🥺🥺🥺

اوخیییییی 🫠عزیزم خودت گوگولی ترو خوشگل تر از منی🍒 مرسی خوشگلمممم قلبم اکلیلی شد☺️🥰😂