sssssshhhhkkkkllllbb مدیر عضویت: 1401/01/14 تعداد پست: 637 عنوان یه چیز بگم | مشاهده متن کامل بحث + 459 بازدید | 64 پست بهم تعرض شد حالم از خودم بهم میخوره دلم میخواد بمیرم با خودم میگم شاید تقصیر خودمه که رو دادم بهش💔💔 دلم میخواد جاهایی که دستش خورده رو بکنم تیکه تیکه کنم مردم بی همه چیز تو خودت دختر نداری؟؟ .و خداوند دوستمان دارد🌃 1404/05/09 | 01:54 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
sssssshhhhkkkkllllbb مدیر استارتر عضویت: 1401/01/14 تعداد پست: 637 تو همسن دخترشی . طرف چه جذابیتی میتونه برای تو داشته باشه که همچین فکری بکنن؟ با یه بزرگتر مشورت کن ... والا نمیدونم میترسم کسی حمایتم نکنه💔💔اگه میشد بهشون میگفتم .و خداوند دوستمان دارد🌃
sssssshhhhkkkkllllbb مدیر استارتر عضویت: 1401/01/14 تعداد پست: 637 من چه بگویم چو بپرسند قصه این زخم دیرپای را لابد که هیچ نباید گویم 💜ممنون که به حرفام گوش دادی .و خداوند دوستمان دارد🌃
مژژژگان عضویت: 1402/08/01 تعداد پست: 609 💜ممنون که به حرفام گوش دادی کآری نکردم عزیزم.من حالتو خوب میفهمم ایشالا درست میشه. خوشحالم از داشتن دوست خوبی مثل شما من هروقت دستور بدین گوش شنواتون میشم🥰
sssssshhhhkkkkllllbb مدیر استارتر عضویت: 1401/01/14 تعداد پست: 637 کآری نکردم عزیزم.من حالتو خوب میفهمم ایشالا درست میشه. خوشحالم از داشتن دوست خوبی مثل شما من هروقت د ... مرسی عزیزم حتی یه نفر نبود که بتونم بهش بگم💜گفتم اینجا بگم تا کمی آروم شم .و خداوند دوستمان دارد🌃
مژژژگان عضویت: 1402/08/01 تعداد پست: 609 مرسی عزیزم حتی یه نفر نبود که بتونم بهش بگم💜گفتم اینجا بگم تا کمی آروم شم کار خوبی کردی عزیزدل