2777
2789
عنوان

یه چیز بگم

459 بازدید | 64 پست

بهم تعرض شد حالم از خودم بهم میخوره دلم میخواد بمیرم با خودم میگم شاید تقصیر خودمه که رو دادم بهش💔💔 دلم میخواد جاهایی که دستش خورده رو بکنم تیکه تیکه کنم مردم بی همه چیز تو خودت دختر نداری؟؟

.و خداوند دوستمان دارد🌃

وااای ، خدایا 😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

تو نمی‌فهمی، توروالد. من نه تنها یک همسر یا یک مادر نبودم، بلکه تنها یک عروسک بودم. تو مرا در خانه‌ات به بازی گرفتی، درست همان‌طور که من عروسک‌هایم را به بازی می‌گرفتم. حالا باید خودم را پیدا کنم. باید خودم را از نو بسازم. من باید به عنوان یک انسان زندگی کنم، نه یک عروسک

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فقط بدون تقصیر تو نبوده 

اسم کاربریم! من نمیدونستم نمیشه عوض کرد وختی نوشتم حالم اصلا خوب نبود . خلاصه شد دیگه .حالا ک شده و نمیشه تغیرش داد برای پدرمادرم فاتحه بخون خداخیرت بده💚

متاسفم عزیزم بابت تحربه ی تلخی که داشتی💔

اما مقصر تو نیستی باید خودت رو ببخشی از آدم های سمی دوری کنی 

یه مدت با تراپیست صحبت کن 

و اگه این اتفاق تازه افتاده میتونی بری پزشک قانونی شکایت کنی 

هآی؛من دِلوینم🌱✨اندکي سن دارم + یاری که با گذشت کلي چالش سه ساله به هم رسیدیم🥹🤌🏻(او نه تنها لب هایم را می خنداند بلکه باعث لبخندِ قلبم هم میشود🫂♥️🔗)درحال حاضر تازه کارم و مشغول به خیاطي✂️دختری با اصالتِ بلوچم🪄علاقه مند به تجربه های جدید و حالِ خوبم🤍بزرگترین قلب مال اونیه که انرژی مثبتش رو به دیگران منتقل کنه✨به امید ساختنِ آینده ای زیباوخوب…

چند سالته؟ طرف آشنا بود ؟ چطوری بهش رو دادی؟

۱۹بله آشنا بود همینکه باهاش حرف زدم احساس میکنم بهش رو دادم نمی‌دونم اومده بود یه کاری انجام بده از شانس بدم کسی اون لحظه نبود

.و خداوند دوستمان دارد🌃
به کی بگم 💔💔

نترس به کسی بگو و همین فردا برو پزشک قانونی ازش شکایت کن پدرشو دربیار

هآی؛من دِلوینم🌱✨اندکي سن دارم + یاری که با گذشت کلي چالش سه ساله به هم رسیدیم🥹🤌🏻(او نه تنها لب هایم را می خنداند بلکه باعث لبخندِ قلبم هم میشود🫂♥️🔗)درحال حاضر تازه کارم و مشغول به خیاطي✂️دختری با اصالتِ بلوچم🪄علاقه مند به تجربه های جدید و حالِ خوبم🤍بزرگترین قلب مال اونیه که انرژی مثبتش رو به دیگران منتقل کنه✨به امید ساختنِ آینده ای زیباوخوب…