2777
2789
عنوان

یعنی تاسیان فصل دوم نداره

233 بازدید | 8 پست

بچها تاسیان فصل دوم نداره این تینا پاکروان مارو مسخره خودش کرده الان سرنوشت رجب زاده چیشد چرا کار محسن و بابک بی جواب موند با حداقل نشون میداد امیر تو آب به محسن تیر زد بعدش که دید شیرین مرده به بابک تیر میزد و بعد نشون میداد رجب زاده خودشو کشته بخاطر فرار مسخره ترین پایان

فک نکنم چون هم شیرین مرد هم امیر

تا الان فک میکردم بدتر و بی منطق تر از هوادارای استقلال وجود نداره تا با تراکتور آشنا شدم😵‍💫🤣غمگینم مث (fcکیسه) با رفتن به دسته ۳ و بودن ته جدول هنوزم با سپاهان برا سَرورش کری میخونه🤣

نه دیگه نداره حداقل امیر باید زنده میموند انتقام می‌گرفت 

کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اخرش ک چرت تموم شد

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○
دقیقا منم همینو گفتم امیر زنده میموند با همکاری جمشید انتقام میکرفتن

بنظرم نباید انتقام میگرفتن امیر اصلا عاشق نبود نماد بی عرضه بودن بود. 

خواستن یه آدم کافی نیست باید بلد باشی بهش آسیب نزنی.بنظرم امیر باید زنده میموند زجر میکشیپ

بزرگترین حماقتِ انسان در زندگی، لبخند زدن به کسی است که ارزش نگاه کردن هم ندارد!