2777
2789
عنوان

دم هرچی کاربر خوب و مودب گرم

123 بازدید | 14 پست

واقعا اینو جدی میگم دم هرچی کاربر خوب و با ادب و مهربون و با شخصیته گرم 

همونایی که وقتی یه مشکلی داری و براش تاپیک میزنی ، نمک رو زحمت نمیپاشن ، سرزنشت نمیکنن، مسخره بازی در نمیارن ، مزه نمیریزن، دنیال دعوا و بحث نیستن و مرهم درد هستن 

ایشالله درد و بلای این جور کاربرا بخوره تو سر اونایی که الکی میان تو تاپیک بقیه پاچه میگیرن و فوش میدن و نمک رو زخم میپاشن

اگه خدا بخواد میشه 😍😘

😎

یه وکیلی می‌گفت ۶۰سال وکالت انجام دادم اکثر شکایات بین کسانی بود که به هم اعتماد داشتند مثلا وقتی یه مبلغی به کسی میدی نمیره ولی وقتی کل سرمایه اتو میدی دستش میذاره میره حالا تو ک کل احساساتتو خرجش کردی میگی چرا یه دفعه اینجوری شد؟؟!

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

واقعا ! بعد یه موضوعی تعریف میکنی با کلی ذوق طرف میاد میگه خب حالا که چی ؟ اخه خب وقتی دوس نداری چرا ...

یا مثلا میگن دغدتو فقط 

یا میگن واااااااااااااااااااااااا

اگه خدا بخواد میشه 😍😘
یا مثلا میگن دغدتو فقط یا میگن واااااااااااااااااااااااا

اره بعد میان میگن فیکی و برو جای دیگه دنبال این کارا چرا ؟ چون در مورد مسیله جنسی تاپیک زدم واقعا نمیفهمم اخه خب ادم کجا بگه اینارو

واقعا ! بعد یه موضوعی تعریف میکنی با کلی ذوق طرف میاد میگه خب حالا که چی ؟ اخه خب وقتی دوس نداری چرا ...

برا همیه ک تاحالا تاپیک نزدم💔

یا تا یه چی میشه سریع میرن زیرو روی تاپیکاتو درمیارن 

دوتاخانم باهم بحثشون شد یکیشون رفت تو تاپیکاش بعد اومد گفت وای خدا برا همین اخلاقای بدت بهت بچه نداد💔

یه وکیلی می‌گفت ۶۰سال وکالت انجام دادم اکثر شکایات بین کسانی بود که به هم اعتماد داشتند مثلا وقتی یه مبلغی به کسی میدی نمیره ولی وقتی کل سرمایه اتو میدی دستش میذاره میره حالا تو ک کل احساساتتو خرجش کردی میگی چرا یه دفعه اینجوری شد؟؟!

منم نمیفهمم واقعا از خوندن تاپیک دیگران چی نصیبشون میشه

بیشخصیت اند خیلی زشته واقعا من میخونم صرفا بخاطر کنجکاوی ولی به رو نمیارم نمیفهمن ک پشت هر کاربری یه قلبه راحت میسکنن