2777
2789
عنوان

بچه ها من کی میرم سر خونه خودم😭💔

256 بازدید | 15 پست

دیگه واقعا تحمل محیط استبدادی و آزاردهنده ی خونمون رو ندارم خیلی اذیتم خیلی

اولش میخواستم یه سال عقد بمونیم که همسرمو بهتر بشناسم بعد بریم سر خونه زندگیمون

ولی الان میگم بهتره زودتر یریم خونه زندگیمون انقدر اینجا آسیب میبینم به خودکشی فکر میکنم بعضی وقتا

ولی خب جهیزیه ی کوفتیم آماده نیست هنوز هیچیه هیچی نخریدم و همه ی وسایل جهیزیه بر عهده ی ما هست و حتی وام کوفتی ازدواجمو نگرفتم

نوبتم رسیده بودا ولی انقدر دست دست کردن مامان بابام دیگه نوبتم سوخت و دوباره از اول ثبت نام کردم...

به نظرتون چیکار میتونم انجام بدم نامزدم زودتر دلش بخواد بریم سر خونه زندگیمون و بیاد چندتا وسیله ی سنگین جهیزیمو بر عهده بگیره؟ خودش آدم با درکی هست میگه بابارو زیاد تحت فشار نذار ولی خب ذات جهیزیه تحت فشار گذاشتنه ساده ترین چیزا رو هم بردارم زیاد میشه باز مخصوصا که همه چی بر عهده ی منه

چیکار کنم خودش داوطلب شه چندتا وسیله ی برقی رو بخره بدون اینکه من ازش بخوام و فردا سرکوفت نزنه🥲💔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مگه رسم کالا نوشتن ندارید ؟ما رسم داریم که داماد چهار قلم بخره از جهیزیه رو

چرا داریم 

ولی خونواده ی من سهل انگاری کردن و شب بله برون چیزی نگفتن 

و دیگه الان کار از کار گذشته چی بگم دعوا و بحث میشه

تبریزولی ۵ قلم کالا رو پسر میخره اینجاولی ما نکردیم🤦🏻‍♀️

والا مام تبریزیم دو تیکه پسر میخره مثل لباسشویی و یخچال  یا یخچال و تلویزیون

خدا رو مثل آدما فرض نکن. برای اون زمان مهم نیست. زمانش که شد، خودش خواسته ات رو بهت میده.زندگی من منشا تمام اتفاقای خوب دنیاست❤خدایا شکرت❤بعد ی سقط و یک سال اقدام بیبی چکم دوروز مونده ب ولادت پیامبرمون مثبت شد خدایا خودت مواظب تودلیم باش💚1402/9/7رفتمNT فندقم 12هفته و2 روزش بود و سالم،دکترم احتمال داد دختره ❤تودلیم ۱۴۰۳/۳/۱۴ساعت ۴به دنیا اومد 💛خدایا شکرت💜