2777
2789

💐🌳 جوان 9️⃣0️⃣0️⃣ ساله ایراانی که تهراانیه 🌳💐

●●● یه(( درخت چچنناارر )) توی تهراان وجود داره که کهنسال ترین و پیرترین موجود زنده و شهروند و همشهری تهراان هستش که ایشون عمر نهصد 9️⃣0️⃣0️⃣ یا 900 ساله داره و نهصد سالش و با قطر دایره ای و گرداگرد 7️⃣ هفت متر هستش که توی یه منطقه و محله 1️⃣5️⃣ پانزدهم خرداد و عودلااجاان یا اودلااجاان منطقه 1️⃣2️⃣ دوازده تهران از باختر به خیابان ناصرخسرو از خاور به ری از شمال به امیر‌کبیر و از جنوب به ۱۵ خرداد می‌رسد و سه کوی اصلی امامزاده یحیی پامنار و ناصرخسرو را در بر می‌گیرد بین چااللهه میدون و امامزاده یحیی و کوچه امامزاده یحیی آدرس و لوکیشن قدیمی ترین درخت چچنناارر پایتختت هستش که گفته میشه که 8️⃣0️⃣0️⃣ هشتصد سال پیش قبرستان و گورستانی بوده که حول محورش مسجد ساخته میشه و (( • بازارچه تاریخی عودلاجان • کلیسای عزرا یعقوب • تیمچه اکبریان • کنیسه حاداش • کنیسه ملاحنینا • حسینیه سادات • حمام نواب • بازارچه نواب • موزه مدرس • میدان باغ پسته بک • موزه عمارت کاظمی • سبزه میدان • بازار تهران • خیابان ناصر خسرو • مسجد و میدان امام خمینی )) دقیقا در این نقطه قرار گرفتن و در سال 1️⃣3️⃣3️⃣0️⃣ یکهزار و سیصد و سی شمسی در موسسه و سازمان و سیستم وزارت فرهنگ و آثار باستانی ملی تثبیت شد و در نزدیکی این چنار 900 ساله موزه‌ی تهران قدیم یا همان سرای کاظمی قرار دارد که در کوچه‌ی ابوالقاسم روبه‌روی امامزاده یحیی (ع) واقع شده است این عمارت به صورت آجری بوده و شامل (( • نگارخانه • موزه‌ی مردم شناسی • تالار مشاهیر • تماشاخانه •  کتابخانه‌ی تخصصی تهران‌شناسی است و یکی دیگر از منازل مسکونی این منطقه • خانه دبیرالملک است که متعلق به یکی از صاحب‌منصبان دوره‌ی قاجار بود آثار و بناهای تاریخی دیگری هم‌چون • خانه‌ی مهر انگیز • سقاخانه‌ی کوچه افشار • حسینیه‌ی خانه‌ی اربابی • هیات‌خانه‌ی سید • حسینیه‌ی سادات موسوی • حمام نواب • مدرسه‌ی معمارباشی • خانه‌ی مدرس (دارالقران و موزه‌ی یادگارهای او) در این منطقه واقع شده است ••• )) ●●●

🦋 کرم ابریشم با مرگش تبدیل به پروانه شد 🦋🔥 شیطان همیشه زندگیش جهنمه 🔥❌️ دین و ایمون من انسانیت با چاشنی وجدان و شرافت و معرفته ❌️🎯اگر تحصیلاتم رو ادامه میدادم قطعا روانپزشک و روانشناس و وکیل میشدم 🎯‼️فرزند پسندیده والدینت باشی میشی بادیگارد و نوکر و کلفت و غلام حلقه به گوش ولی فرزند شیطانی باشی همیشه احترامت رو نگه میدارن و میشه عزیز دردونه و چراغ خونه و دورت مثل پروانه میچرخن مبادا آب تو دلت تکون بخوره ‼️🖤 مرگ و فوت عزیزانم یادم داد فاصله بین مرگ و به اسکلت تبدیل شدن و زندگی و زنده بودن اندازه موعه 🖤🚷روزگاری هم اگر دیوانه ات بودم گذشت 🚷🪙 طلا که جاش توی اشغال و زباله ها نیست تو معادن طلاست 🪙 💎 من زمردم الماس شیشه ای دختری جنگجو با گرزی پولادین با کلاه خودی زنجیری با سپری آهنین حریفم زندگیست 💎☢️ جاروبرقی نیستم که اشغال هارو تو خودم جمع کنم ☢️🟢ZOMOROD1998 🟢 و •••