2777
2789
عنوان

کبد چرب دارم چی بخورم

161 بازدید | 26 پست

سلام عزیزان من کبد چرب گرید ۱ دارم خب بعدش دیگه دوهفتس فست فود نمیخورم اصلاااا خاکشیر با اب جوش میخورم ناشتا بعدش پیاده روی میکنم رقص در حد نیم ساعت میکنم خونه و شیرینی اینا اصلاااااا لب نمیزنم فقط یکم برنج و زیاد سالاد میخورم کاهو اونم میگم یکمی ینی روغن استفاده میکنم نیم قاشق به غذاهام اون گریدمو بد تر میکنه ؟

سرکه سیب شنیدم خوبه

تا الان فک میکردم بدتر و بی منطق تر از هوادارای استقلال وجود نداره تا با تراکتور آشنا شدم😵‍💫🤣غمگینم مث (fcکیسه) با رفتن به دسته ۳ و بودن ته جدول هنوزم با سپاهان برا سَرورش کری میخونه🤣

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

همین فرمون برو خوب میشی

پزشکی آینده به سمت ژنتیک و سلول های بنیادی است 🧬🤍 عاشق رشته تحصیلیم هستم 🔬🧪دکتر حسین بهاروند: موفقیت محصول خوشحالی و شادیست 💞 خدایاشکرت بابت مسیری که در آن قرار گرفتم 💚

گرید چند

عمری ک اجل در عقبش می‌تازد هرکس  که غم و غصه خورد می‌بازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو می‌آید ولی همراه نیست.&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر؟جان من ذاتیست بعضی ویژگی های بشر

۱

میوه سبزیجات غلات کامل  خارمریم کاسنی زردچوبه ویتامین E

عمری ک اجل در عقبش می‌تازد هرکس  که غم و غصه خورد می‌بازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو می‌آید ولی همراه نیست.&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر؟جان من ذاتیست بعضی ویژگی های بشر

همین راه و جلو برو خیلی خوب میشی کبد چرب تحرک و اصلاح تغذیه خیلی مهمه

اخه عزیزم نیم قاشق اینا میریزم غذام روغن بعدشم بعضی روزا چون همسرم دعوا میکنه برنج نباشه میزارم منم بخدا ۵ قاشق میخورم میترسم اون روغنه کار خودشو بکنه 

عیب نداره برنج بخورم ناهار در حد ۵ قاشق اونم روغن توش باشه؟

کم باشه اوکیه