سلام عزیزان من کبد چرب گرید ۱ دارم خب بعدش دیگه دوهفتس فست فود نمیخورم اصلاااا خاکشیر با اب جوش میخورم ناشتا بعدش پیاده روی میکنم رقص در حد نیم ساعت میکنم خونه و شیرینی اینا اصلاااااا لب نمیزنم فقط یکم برنج و زیاد سالاد میخورم کاهو اونم میگم یکمی ینی روغن استفاده میکنم نیم قاشق به غذاهام اون گریدمو بد تر میکنه ؟
تا الان فک میکردم بدتر و بی منطق تر از هوادارای استقلال وجود نداره تا با تراکتور آشنا شدم😵💫🤣غمگینم مث (fcکیسه) با رفتن به دسته ۳ و بودن ته جدول هنوزم با سپاهان برا سَرورش کری میخونه🤣
پزشکی آینده به سمت ژنتیک و سلول های بنیادی است 🧬🤍 عاشق رشته تحصیلیم هستم 🔬🧪دکتر حسین بهاروند: موفقیت محصول خوشحالی و شادیست 💞 خدایاشکرت بابت مسیری که در آن قرار گرفتم 💚
عمری ک اجل در عقبش میتازد هرکس که غم و غصه خورد میبازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو میآید ولی همراه نیست.&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر؟جان من ذاتیست بعضی ویژگی های بشر
میوه سبزیجات غلات کامل خارمریم کاسنی زردچوبه ویتامین E
عمری ک اجل در عقبش میتازد هرکس که غم و غصه خورد میبازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو میآید ولی همراه نیست.&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر؟جان من ذاتیست بعضی ویژگی های بشر
عیب نداره برنج بخورم ناهار در حد ۵ قاشق اونم روغن توش باشه؟
کم باشه اوکیه