2777
2789
عنوان

چجوری کار پیدا کردید و رفتید سرکار

143 بازدید | 14 پست

چجوری باید کار پیدا کرد آخه چرا برا من هیچی نمیشه

مدرک دانشگاهی دارم درسم خوب بود کلی هزینه کردم کلاسای بیرون هم رفتم آموزش دیدم

ولی هرجا برا کار فرم پر میکنم بهم زنگم نمیزنن

اگر کسی به شما گفت برای من دعا کنید،مطمئن باشید که زندگی بر دل او سنگینی کرده است،پس او را تنها نگذارید!خواهش میکنم برای ازدواج موفق  من دعا کنید لایک کنید تا منم براتون دعا کنم 

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

منم تو جاب ویژن و ایران استخدام و اینا رزومه میدم هیشکی قبول نمیکنه بعد اینجا همه میگن هی برین سرکار ...

منم هرجا فرم پر کردم زنگم نزدن دیگه

یجام رفتم چندماه سرکار از بخت بلندم نیروی قبلیشون برگشت سرکارش و من رفتنی شدم

اگر کسی به شما گفت برای من دعا کنید،مطمئن باشید که زندگی بر دل او سنگینی کرده است،پس او را تنها نگذارید!خواهش میکنم برای ازدواج موفق  من دعا کنید لایک کنید تا منم براتون دعا کنم 

رشتت چیه ؟ 

کارای مجازی رو پیگیر شو 

یا مثلا دیوار رو بگرد اگهی استخدام میزنن 

اگه حوصلشو داری بازاریابی بیمه میتونه خوب باشه مثلا 

ادمینی و تولید محتوا میتونی یاد بگیری 

کارای حضوری و شرکت ادارات متاسفانه بیشتر شده پارتی بازی و چاپلوسی و...

باید خیلی پررو باشی و همیشه هم پیگیر باشی

نازآفرین 💚 علاقمند به هنر ،آشپزی ، موسیقی  روانشناسی و زبان انگلیسی. 🎼🎵👩🏻‍🍳📚با شناخت درختان معنای صبر کردن را درک کردم ، و با شناخت گیاهان معنای مقاومت کردن را فهمیدم .خودمون رو با گذشتمون مقایسه کنیم و دلیل حال خوب خودمون و همدیگه باشیم 🤍خدایا شکر بابت تمام نعمت هایت💚

رشتت چیه ؟ کارای مجازی رو پیگیر شو یا مثلا دیوار رو بگرد اگهی استخدام میزنن اگه حوصلشو داری بازاریاب ...

رشت خحسابداری شهرمونم کوچیکه.

البته بیشتر همکلاسیا تو همین شهر کوچیک موفق شدن ولی خب من تلاشم همیشه بی فایده بوده.

دیگه روی پول گرفتن از خانواده برای یاد گرفتن حرفه دیگه هم ندارم متاسفانه 

رشت خحسابداری شهرمونم کوچیکه.البته بیشتر همکلاسیا تو همین شهر کوچیک موفق شدن ولی خب من تلاشم همیشه ب ...

اونا چه راهی رو رفتن ؟

تو دیر تر از اونا جنبیدی ؟ 

البته الانم دیر نشده 

بعد تک بعدی هم نباشی بهتره یعنی جاهای مختلف و زمینه های مختلف رو در نظر داشته باش 

نازآفرین 💚 علاقمند به هنر ،آشپزی ، موسیقی  روانشناسی و زبان انگلیسی. 🎼🎵👩🏻‍🍳📚با شناخت درختان معنای صبر کردن را درک کردم ، و با شناخت گیاهان معنای مقاومت کردن را فهمیدم .خودمون رو با گذشتمون مقایسه کنیم و دلیل حال خوب خودمون و همدیگه باشیم 🤍خدایا شکر بابت تمام نعمت هایت💚

تولید محتوا چجوره

تو این دوره ها یاد میدن مثلا تولید محتوا تو اینستا یا یوتیوب 

منم هرجا فرم پر کردم زنگم نزدن دیگهیجام رفتم چندماه سرکار از بخت بلندم نیروی قبلیشون برگشت سرکارش و ...

آشنا آدم داشته باشه سریع میره سرکار 

من دختر خالم آشنا داشت با دیپلم رفته تو بخش اداری شرکت کار میکنه کولر و میان وعده و بیمه و همچیم دارن ساعتشم فکر کنم از 7 تا 3 بعد ازظهره. 

ولی من همش هی اینور اونور رزومه میفرستم انگار نه انگار حس میکنم از بی پولی دارم خفه میشم

آشنا آدم داشته باشه سریع میره سرکار من دختر خالم آشنا داشت با دیپلم رفته تو بخش اداری شرکت کار میکنه ...

شما چندسالته ؟ بی پولی به من‌م فشار میاره ولی نه به اندازه حس عقب موندن و ناکافی بودن

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز