2777
2789
عنوان

بیاید آرومم کنید تروقرانن

78 بازدید | 8 پست

سلام بچه ها من واقعا فشار زیادی رومه

پنجشنبه به امتحان دارم که که کل سرنوشتم به اون امتحان ریاضیش بستگی دارععع

تا جایی که میتونستم ۴ روز دارم میخونم ولی بازم میبینم مطلب های زیادی هستن که بلد نیستم

توروخدا اگه میخوایید بیاین حالمو بد تر کنید اصلا چیزی ننویسید من واقعا دارم میمیرم از این حجم استرس مامانم ازم انتظار داره که امتحانو عالی بدم ولی من میدونم نمیتونم از پسش بر نمیام توروخدا یه راه حلی بدید آروم شم انقد که دارم حرص و جوش میخورم دستام میلرزه بدنم سرد شده وایی💔👩🏻‍🦽

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مادرت از تو توقع داره باشه اون رو بگذار کنار. اگر تو هم همون توقع و انتظار و فشاری که مادرت بهت میاره به خودت بیاری چی میشه؟ هیچی فقط اضطراب و افسردگی و درماندگی 

تو داری تمام انرژی خودت رو با توقعات زیادی که روی خودت می‌گذاری از دست میدی برای همین ممکنه بازدهی نداشته باشی 

اول ببین این توقعات مادرت چقدر غیر منطقی و سخت گیرانه است

دوم با سخت گیری و فشار و توقع زیاد نمیشه درس خوند

سوم اگر مادرت این رفتارهای اشتباه رو داره که اتفاقا باعث نتیجه عکس میشه تو با خودت مثل مادرت رفتار نکن

چهارم هم باز سومی: تو مثل مادرت با خودت رفتار نکن 

پنجم به نتیجه امتحان فکر نکن چون تمام توانت رو میگیره به مسیر نگاه کن اینکه فعلا داری یک پارگراف رو میخونی و میفهمی 

چ

ششم و بسیار مهم خودت رو سرزنش نکن خودسرزنشگری هیچی رو درست نمیکنه ققط یک باتلاق هست که هر چه دست و پا بزنی خسته تر و درمونده تر میشی و بیشتر فرو میری

مادرت از تو توقع داره باشه اون رو بگذار کنار. اگر تو هم همون توقع و انتظار و فشاری که مادرت بهت میار ...

مرسی از جوابت واقعا ممنونم🥲🫠

ببین مامانم ازونایی نیس ک اجبار کنه نه ولی من نمیخوام ناراحتیشو ببینم که بفهمه امتحانو گند زدم و اگه امتحانو گند بزنم ششم نمیتونم برم بهترین مدرسه ای ک برای آزمون تیزهوشان کار میکنن

خیلی روی نتیجه متمرکزی که میگی من نمیتونم و خیلی مونده با فشار که نمیتونی خودت رو برسونی اندازه توانت داری تلاش میکنی فشار زیادی کمکت نمیکنه 

داری کار خودت رو میکنی پس به نتیجه فکر نکن مسیر رو ببین تمرکزت رو بگذار فقط روی پاراگرافی که میخونی 

اضطراب هم طبیعیه بخوای اضطراب رو حذف کنی بدتر میشه شدید تر میشه 

اضطراب رو به عنوان بخشی از این پروسه سخت بپذیر 

باور داشته باش که حق دری مضطرب باشی با اضطراب همراهی و همدلی کن بگذار تو بدنت تنش باشه این تنش ها مشکلی ندارم متناسب با موقعیت هست اتفاقا اگر اضطراب رو غیر طبیعی بینی و به خودت حق ندی مضطرب باشی شدید تر میشه اضطراب باهات لج میکنه

مرسی از جوابت واقعا ممنونم🥲🫠ببین مامانم ازونایی نیس ک اجبار کنه نه ولی من نمیخوام ناراحتیشو ببینم ...

الان فکر مادرت نباش تو امتحان داری نمیتونی انرژی و فکرت رو بگذاری برای مادرت 

الان اولویت رو بگذار خودت و میل خودت و انرژی خودت 

فکر مادرت بودن اینجا اضافیه انرژی رو هدر میدی 

انرژی ات رو بگذار برای امتحانت نه رضایت مادرت 

نتیجه این امتحان و تیزهوشان رفتن برای چی اینقدر برات مهمه

نتیجه هر چیزی بشه هیچ معنایی نخواهد داشت که بخوایم به خودت بگیری که نکنه باهوش نباشی ادم موفقی نشی نتونی افتخار بیاری برای مادرت 

قبول شدن یا نشدن هیچ کدوم از اینها رو تعیین نمیکنه و ملاکی برای ارزش تو نیستن