فدامدا مدیر استارتر عضویت: 1396/08/29 تعداد پست: 4009 عنوان سبزه عید 123 بازدید | 9 پست سلام دوستان.....تر تیزک یا همون بذر شاهی گرفتم برا سبزه عید رو کوزه بگیرم ...حالا از کوزه لیز میخوره و میاد پایین ...چیکارکنم؟؟؟ ایمان دارم که قشنگترین عشق،نگاه مهربان خداوندبه بندگانش است.زندگی رابه اوبسپارومطمئن باش که تاوقتی پشتت به خدا گرم است،تمام هراس های دنیا خنده دار است 1396/12/17 | 20:33 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
angelaa عضویت: 1396/04/30 تعداد پست: 8203 جوراب کشیدی رو کوزه ؟ دلم واسه مادرشوهر جونم تنگ شده 😭😭😭😭 الکی مثلا مادر شوهر منم زن خوبیه 😉😉😉😃😃😃😃 لامصب خودش ب تنهایی ده تا ترامپ و کیم جونگ اون و روحانیه 😐😐😐😐😐😐😧😧😧😧😧
aram75 عضویت: 1396/07/30 تعداد پست: 5112 باید رو کوزه جوراب بکشی حال دلم عمیقا خرابه 😢😢خدایا حال دلم خوب بشه فقط😔
فدامدا مدیر استارتر عضویت: 1396/08/29 تعداد پست: 4009 باید رو کوزه جوراب بکشی کشیدم...عکسم گذاشتم هنوز لووود نشده ایمان دارم که قشنگترین عشق،نگاه مهربان خداوندبه بندگانش است.زندگی رابه اوبسپارومطمئن باش که تاوقتی پشتت به خدا گرم است،تمام هراس های دنیا خنده دار است
فدامدا مدیر استارتر عضویت: 1396/08/29 تعداد پست: 4009 جوراب کشیدی رو کوزه ؟ اره کشیدم...نشد ایمان دارم که قشنگترین عشق،نگاه مهربان خداوندبه بندگانش است.زندگی رابه اوبسپارومطمئن باش که تاوقتی پشتت به خدا گرم است،تمام هراس های دنیا خنده دار است
aram75 عضویت: 1396/07/30 تعداد پست: 5112 اره کشیدم...نشد پنبه بچسبون روی کوزه راحت میچسبه حال دلم عمیقا خرابه 😢😢خدایا حال دلم خوب بشه فقط😔
فدامدا مدیر استارتر عضویت: 1396/08/29 تعداد پست: 4009 ایمان دارم که قشنگترین عشق،نگاه مهربان خداوندبه بندگانش است.زندگی رابه اوبسپارومطمئن باش که تاوقتی پشتت به خدا گرم است،تمام هراس های دنیا خنده دار است
فدامدا مدیر استارتر عضویت: 1396/08/29 تعداد پست: 4009 پنبه بچسبون روی کوزه راحت میچسبه رو کوزه یا رو جوراب ...میشه بیشتر توصیح بدی ایمان دارم که قشنگترین عشق،نگاه مهربان خداوندبه بندگانش است.زندگی رابه اوبسپارومطمئن باش که تاوقتی پشتت به خدا گرم است،تمام هراس های دنیا خنده دار است
aram75 عضویت: 1396/07/30 تعداد پست: 5112 تاحالا امتحان نکردم ولی بنظرم روی کوزه با چسب پنبه بچسبون بعد تخم شاهی میچسبه من عکس سبزه پارسالمو بذارم؟ حال دلم عمیقا خرابه 😢😢خدایا حال دلم خوب بشه فقط😔
فدامدا مدیر استارتر عضویت: 1396/08/29 تعداد پست: 4009 تاحالا امتحان نکردم ولی بنظرم روی کوزه با چسب پنبه بچسبون بعد تخم شاهی میچسبه من عکس سبزه پارس ... اره حتما...ممنون ایمان دارم که قشنگترین عشق،نگاه مهربان خداوندبه بندگانش است.زندگی رابه اوبسپارومطمئن باش که تاوقتی پشتت به خدا گرم است،تمام هراس های دنیا خنده دار است