2789
عنوان

سبزه عید

123 بازدید | 9 پست

سلام دوستان.....تر تیزک یا همون بذر شاهی گرفتم برا سبزه عید رو کوزه بگیرم ...حالا از کوزه لیز میخوره و میاد پایین ...چیکارکنم؟؟؟  

ایمان دارم که قشنگترین عشق،نگاه مهربان خداوندبه بندگانش است.زندگی رابه اوبسپارومطمئن باش که تاوقتی پشتت به خدا گرم است،تمام هراس های دنیا خنده دار است  

جوراب کشیدی رو کوزه ؟

دلم واسه مادرشوهر جونم تنگ شده 😭😭😭😭                                                          الکی مثلا مادر شوهر منم زن خوبیه 😉😉😉😃😃😃😃     لامصب خودش ب تنهایی ده تا  ترامپ و کیم جونگ اون و روحانیه  😐😐😐😐😐😐😧😧😧😧😧

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

باید رو کوزه جوراب بکشی

کشیدم...عکسم گذاشتم هنوز لووود نشده

ایمان دارم که قشنگترین عشق،نگاه مهربان خداوندبه بندگانش است.زندگی رابه اوبسپارومطمئن باش که تاوقتی پشتت به خدا گرم است،تمام هراس های دنیا خنده دار است  
جوراب کشیدی رو کوزه ؟

اره کشیدم...نشد

پنبه بچسبون روی کوزه راحت میچسبه

رو کوزه یا رو جوراب ...میشه بیشتر توصیح بدی

تاحالا امتحان نکردم ولی بنظرم روی کوزه با چسب پنبه بچسبون  بعد تخم شاهی میچسبه من عکس سبزه پارسالمو بذارم؟

حال دلم عمیقا خرابه 😢😢خدایا حال دلم خوب بشه فقط😔
تاحالا امتحان نکردم ولی بنظرم روی کوزه با چسب پنبه بچسبون  بعد تخم شاهی میچسبه من عکس سبزه پارس ...

اره حتما...ممنون