2777
2789

میگه دماغت همین طوری خوبه 

در مورد کارای دیگه هم مخالفه ،مثلا میگم گونه بذارم که دماغم کمتر به چشم بیاد بازم قبول نمیکنه ،فک کنم میترسه عوارض داشته باشه 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من نمی خوام عمل کنم شوهرم گیر داده 😂 ولی خب هردومون دوس داشتیم گونه بزارم هرچند صورتم تپله ولی بازم دوس داشتم ولی میگن این ژل بعد چند سال صفت میشع و جا بازمیکنه 

منم مثل توام،  تازه من پولشو خودمم دارم.  بازم نمیذاره.  میگه بینیت مثل عملیاس دست بزنی خراب میشه.  بینیم نوکش سربالاس فقط یه قوز کوچولو داره یبار خوردم تو در اینجوری شد

شاید باورتون نشه

من کلن توی فاز عمل بینی نبودم، یه بار همینطوری به همسرم گفتم بینی م رو عمل کنم؟ ، ایشون آدمی هستن که وقتی حرفی می زنن ،دیگه جای بحث و ادامه دادن نمی زارن، همون موقع قاطعانه مخالفت کردن ، من هم اصلن دیگه به این موضوع فکر نکرده بودم، چون واقعن پیشنهادم هم بدون تصمیم جدی بود 

تا اینکه چند سال بعد از اون موضوع، سال گذشته دکتر به دلایلی بهم 6 ماه استراحت دادن و اجازه ورزش ندادن، همونجا توی مطب دکتر یهو همسرم گفتن ،حالا که نمی تونی 6 ماه ورزش کنی برو بینی ت رو عمل کن که تا اون تایم، دوره نقاهت بینی هم تموم شه

همون روز رفتم مشاوره و چند بعد عمل کردم

وقتی بر می گردم به قبل و به اینها فکر می کنم ، واقعن تعجب می کنم

شما هم استارتر عزیز

باهاشون صحبت کنید ، ایشاله راضی می شن

ریشه را در خاک محکم کن که گاهی زندگی / پیشِ پایت آب، گاهی هم تَبَر می آورد 
من نمی خوام عمل کنم شوهرم گیر داده 😂 ولی خب هردومون دوس داشتیم گونه بزارم هرچند صورتم تپله ولی بازم ...

اونم میترسه یه چیزیم بشه 

ینی چی جا باز میکنه ؟حتی اگه جاهای معتبر بری؟

شاید باورتون نشهمن کلن توی فاز عمل بینی نبودم، یه بار همینطوری به همسرم گفتم بینی م رو عمل کنم؟ ، ای ...

ببخشید چ مشکلی داشتی

ما خم خودمونو ب اون مشکل بزنیم

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

اونم میترسه یه چیزیم بشه ینی چی جا باز میکنه ؟حتی اگه جاهای معتبر بری؟

آره دیگه مثلا الان تو به لبت ژل بزنی هر سال باید تمدید کنی مثلا  یک سی سی ژل میزنی بعد یه سال یا دو سال همون لب روباید یک و نیم سی سی برنی بعدش دو سی سی باید بزنی دیگه گونه هم همونحوریه این ژل باعث میشه جا باز کنه و چ افتادع تر بشه و هر سال باید زیادتر بزنی که مثل قبل جاش پر بشه اگر هم زدی چربی خودتو بزن