2777
2789
عنوان

هر کی اطلاع داره بیاد

125 بازدید | 18 پست

۶ ماهه اقدام بودم و حالا هم پوچ شد .تا دیروز خونریزی در حد پریودی داشتم .دکتر هم گفت خودش داره سقط میشه و گویا دیگه مثل قبلا قرص نمیدن داروخانه ها .باید حتما بری بیمارستان 

دیروز یه زعفران غلیظ خوردم بعدش یکم خونریزی دو تا لخته خون و بند اومد 

میترسم نرفته باشه و چسبندگی بگیرم

تازه عکس رنگی انجام داده بودم🥲

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من بارداری پوچ داشتم.  هنوز از شما سقط نشده تازه اولش هست 

یه دردی مثل درد زایمان ولی در حد خیلی کمتر میاد سراغت 

دردی که می گیره و ول می کنه و مدام بیشتر می شه. بعد یکدفعه چند تا بافت کرمی رنگ خونی اندازه نصف مشت دست از بدنت با فشار میاد بیرون و بعد همه دردهات ساکت می شه

این ها جفت و ... هستن ولی چون پوچ هست جنین داخلش نیست. فقط همون کیسه بچه و ... هست 

یه عده فقط می خوان ثابت کنند که از همه بدبخت تر هستن!  اینها واقعا بدبختند.

نه به خدا اقدام بودم .دو هفته عقب انداختم تو اوج خوشحالی که حاجت گرفتم رفتم سونو و آز که ... پوچ بود ...

عزیزم 🫂🫂🫂

نرفتی آزمایش بدی ببینی علت پوچ بودن بارداری هات چیه؟ 

دکتر می گفت تا یک بارش طبیعی هست از دفعه سوم به بعد برای آزمایش می فرستیم ببینیم علت چیه!

من بارداری پوچ داشتم. هنوز از شما سقط نشده تازه اولش هست یه دردی مثل درد زایمان ولی در حد خیلی کمتر ...

قبلا سقط مکرر داشتم . و یکبار دیدم یه چیز سفید اومد بیرون اندازه بند انگشت.اما دیروز بعد این دو تا لخته کوچیک خون ههیچی دیگه ندیدم و دکتر هم گفت نباید بزاری خونریزی بند بیاد

قبلا سقط مکرر داشتم . و یکبار دیدم یه چیز سفید اومد بیرون اندازه بند انگشت.اما دیروز بعد این دو تا ل ...

بدن خودش اینها رو پس می زنه.   به نظرم زیاد خودت دستکاری نکن.  صبر کن ببین چی می شه  

عزیزم 🫂🫂🫂نرفتی آزمایش بدی ببینی علت پوچ بودن بارداری هات چیه؟ دکتر می گفت تا یک بارش طبیعی هست از ...

چرا عزیزم من تخمک هام خوب نیستن و آمپول تقویتی میزدم بازم نمیشد تا مشخص شد چسبندگی داشتم .بعد وقتی عکس رنگی انجام دادم گفت برو اقدام کن و آمپول هم نمیخواد .یعنی کلا بعد عکس هیچ دارویی نمیدن.

نمیدونم چرا به حس خودم که میگفتم این ماه اقدام نکنم تا ماه بعدی آمپول بده گوش نکردم . خیلی پشیمونم

چرا عزیزم من تخمک هام خوب نیستن و آمپول تقویتی میزدم بازم نمیشد تا مشخص شد چسبندگی داشتم .بعد وقتی ع ...

اشکالی نداره شما هم که نمی دونستی.  

برای چیزی که کنترلی روش نداشتی خودت ناراحت نکن. 

حالا از تجربه ات برای دفعات بعد استفاده کن 

ایشالله خدا بهت یه بچه گوگولییی و سالم بده عزیزم

ممنون عزیزم.یکی دارم چند سال پیش اونم با دوا دکتر .کلا خدا سر این بچه دادن خیلی با من شوخیش گرفته . اونوقت چقدر تو همین نی نی سایت میگن بچه مون سالم بوده سقط کردیم 

اونوقت من 😑

اشکالی نداره شما هم که نمی دونستی. برای چیزی که کنترلی روش نداشتی خودت ناراحت نکن. حالا از تجربه ات ...

ممنونم عزیزم بابت دلداریت .هی میگم خواست خدا نبوده فلان .... اما انگار غم عالم رو سرم ریخته 

اینکه گفتی درد زایمان من خیلی هم دردی نداشتم .حتی تو قبلی ها