2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تو این مملکت نه .تصور اشتباهه

خیلی انگار دلت میخاد خود تحقیری کنی؟ 

مگه مملکت ما چشه؟ 

کجای دنیا بهشته؟ 

لابد از اونایی هستین که سنگ امریکا به سینه میزنید! 

شهرام شپره ۵۰ ساله امریکاست . سرچ کن در مورد زندگی تو امریکا چی گفته... 

همون ژاپن هم مافیا داره مافیاهایی که لخت میان وسط خیابون رژه میرن و جنایت میکنن و حتی دولتم جرات در افتادن باهاشون نداره.‌ ببین امار خودکشیش چقدر بالاست.‌و امار ازدواجشون وحشتناک پایین... 

واقعا فکر میکنید کجا بهشته؟ 

کس که عرق ملی نداره. وطنو تخریب میکنه. مردمو با حرفاش میخاد نامید کنه. این ادم از درون متلاشی و نابود. 

وگرنه شما نظر ادمهای درست و حسابی رو بپرسی میگن جانم فدای ایران

حالا هر چقدر دوست داری زیپ بزن خودتو خالی کن. من نمیخونم اما درکت میکنم!

خیلی انگار دلت میخاد خود تحقیری کنی؟ مگه مملکت ما چشه؟ کجای دنیا بهشته؟ لابد از اونایی هستین که سنگ ...

دوست گرامی مطمئنم سن شما در رنج 20 یا 30 هست من عمری گذروندم زمانی دانشگاه رفتم که کمتر کسی می رفت رتبه 3 قبولی دانشگاه بودم دانشجوی برتر بودم بهترین پایانامه رو ارائه دادم اما هیچوقت نتونستم کار  پیدا کنم هرجا می رفتم میگفتن دانشجوی ممتاز بودی که بودی پارتیت کیه؟ اسم معرفت رو بگو؟من بخاطر عدم پارتی هیچ جایگاهی پیدا نکردم تلاش کردم تلاش کردم و تلاش کردم ولی دریغ  ....حال شما صحبت از گل و بلبل کنید شهرام شب پره هم یه بازیه جدیده هممون سالهاست بازی خوردیم بازنده ایم حرفهای دیگه داشتم با مدرک معتبر اما اینجا جای گفتن نیست چون ناشنوایی و نابینایی بیماری مسری شده و همه گیر...