2777
2789
همون مامانم این حرفارو میزد بابامم!!!

یعنی چی نفهمیدم

من عاشقِ؛ کانروس کثیف ، زرشک پلو ، لاک های تیره ، ریاضی ، شوری نمک ، لباس های نخی ، ابر ها ، تاریخ ، گوشواره های اویزون ، فلسفه و منطق ، مژه های بلند ، ادبیات ، چای ، اسمون و هر چیزی که به اسمون مربوطِ ، زبان های مرده ، کتاب های مقدسِ ادیان وَ وسواس هستم.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ایشالا به حق علی خوده خدا جوابشونو میده

من این همه واسه مامانم اینا خوبی کردم اونا ته بدی رو بهم کردن تو زندگی بجای اینکه پشت من باشت پشت منو به شدت خالی کردن هرچی هم می‌شد مینداختن کول خودم 💔🙂

من این همه واسه مامانم اینا خوبی کردم اونا ته بدی رو بهم کردن تو زندگی بجای اینکه پشت من باشت پشت من ...

ای بابا ایشالا درست میشه بچسب به شوهرت

من عاشقِ؛ کانروس کثیف ، زرشک پلو ، لاک های تیره ، ریاضی ، شوری نمک ، لباس های نخی ، ابر ها ، تاریخ ، گوشواره های اویزون ، فلسفه و منطق ، مژه های بلند ، ادبیات ، چای ، اسمون و هر چیزی که به اسمون مربوطِ ، زبان های مرده ، کتاب های مقدسِ ادیان وَ وسواس هستم.

یعنی چی نفهمیدم

من به شوهرم میگم تو برام نخر نکن دوسم نداشته باش هرکاری بگی انجام میدم وقتی دیدی از رفتارم خوشت اومد دوسم داشتی ترک کردم اپن وقت این کارا بکن و بهم محبت نکن چون اینجوری دوست ندارم از این ور این کارا بکنی و بعد سر دعوا میشه منت کنی 

ای بابا ایشالا درست میشه بچسب به شوهرت

همون مادر و پدرم واسه وام ازدواج ضامن من نشدن 

همون پدر مادرم واسه جهاز منو نبردن 

همون پدر مادرم ۳ تا از وسیله های ک باید می‌خریدن نخریدن کلا ۲۰ میلیون دادن خودمون رفتیم گرفتیم باز ۳۰ میلیون روش گذاشتیم همون پدر مادر ... پشت من از خانواده باید گرم باشه ک همونم نیست 

مثلا برای راحیل نخر و اینا رو مامانم اینا میزدن ولی شوهرم میگفت من راحیل دوست دارم براش میخرم

رفت و امد کم کن اینا چه ادمایین

من به شوهرم میگم تو برام نخر نکن دوسم نداشته باش هرکاری بگی انجام میدم وقتی دیدی از رفتارم خوشت اومد ...

اها ببین اصلا تو دعواها توجه نکن تو دعوا که حلوا خیرات نمیکنن فقط سر با سرش نذار اصلا

همون مادر و پدرم واسه وام ازدواج ضامن من نشدن همون پدر مادرم واسه جهاز منو نبردن همون پدر مادرم ۳ تا ...

ای بایا چی بگم خواهر ما خدارو داریم

[QUOTE=390005719]انقدر چسبیدم دیگ انتظارات و توقعات زیاد شده براش عادت شده ....:) اگ یه روزی انجام نشه اون شی برام حر ...[/QU

دیگه چاره چیه باید بسازیم تو فقط تلاش کن خرش کنی

[QUOTE=390005719]انقدر چسبیدم دیگ انتظارات و توقعات زیاد شده براش عادت شده ....:) اگ یه روزی انجام ن ...

برای همون مسافرت من خودم کلی جان کندم و گریه کردم و آخرش سر مسائل های دیگه بالخره داریم میریم ک الان فردا میریم الان یه هفته درگیر ایم حرفا و بحثا فقط لباس بهونه کرد و شروع کرد و دیگ ..‌‌

آخه تو با مادرت بحث میکنی و با رئیس بحث میکنی چرا باید من جر اونارو بکشم چرا من جای اونا باید حرف بشنوم 

سر دعوا میشه میگع همون مامانم اگ همون مامانته روز اول جانم میکنه روز دوم جانم میگ روز سوم جانم میگه روز ۵ام میگع گمشو دیگ خسته شدم و ۲تا حرفم بارت میکنه بر میگردی و آخرم میای پیش خودم آخرم میای پیش من درد و دل میکنی چرا میزاری کار به این جاها بکشه 🚶🏿‍♀️💔