2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

QUOTE=390005265]میگ چرا حرف نمیزنی سکوت میکنی  حرفم میرنم میگه ساکن شو حرف نزن اعصاب ندارم دست خودم نیست نمیخو ...[/QUOTE]

وا اینجور مواقع وقت عشوه خرکی و لوس کردنه دیگه تا میتونی خرش کن مثلا اینجا برو بغلش بگو دارم از صدات لذت میبرم یا میوقته دنبالت بگو دوست ندارم با این لحن باهام حرف بزنی راحیل جان خلاصش کنم خرششش کننننن قلقشو پیدا کننن

من عاشقِ؛ کانروس کثیف ، زرشک پلو ، لاک های تیره ، ریاضی ، شوری نمک ، لباس های نخی ، ابر ها ، تاریخ ، گوشواره های اویزون ، فلسفه و منطق ، مژه های بلند ، ادبیات ، چای ، اسمون و هر چیزی که به اسمون مربوطِ ، زبان های مرده ، کتاب های مقدسِ ادیان وَ وسواس هستم.

QUOTE=390005265]میگ چرا حرف نمیزنی سکوت میکنی حرفم میرنم میگه ساکن شو حرف نزن اعصاب ندارم دست خودم ...

هعی خسته شدم چی بگم سر چیزای الکی فقط شروع میکنه دعوا و رو 

بعد میگه بعد این همه حرف زدن آخرم هیچی به هیچی بازم من باید معذرت خواهی کنم این حرفا دیگ الکیه بهتره نزنم بگیرم بخوام فقط اعصاب خودمو خورد میکنم گرفت خوابید 

میگ این راهی ک داری میری اصلا راه خوبی نیست تهش و خوب نمیبینم 🚶‍♀️

چرا تعطیل شد ؟

نمیدونم والا

من عاشقِ؛ کانروس کثیف ، زرشک پلو ، لاک های تیره ، ریاضی ، شوری نمک ، لباس های نخی ، ابر ها ، تاریخ ، گوشواره های اویزون ، فلسفه و منطق ، مژه های بلند ، ادبیات ، چای ، اسمون و هر چیزی که به اسمون مربوطِ ، زبان های مرده ، کتاب های مقدسِ ادیان وَ وسواس هستم.

هعی خسته شدم چی بگم سر چیزای الکی فقط شروع میکنه دعوا و رو بعد میگه بعد این همه حرف زدن آخرم هیچی به ...

وا تو که چیزی نمیگی توام نادیدش بگیر بعدا که اردم شدید برو بشین جلوش باهم حرف بزنید منطقی و اروم

وا تو که چیزی نمیگی توام نادیدش بگیر بعدا که اردم شدید برو بشین جلوش باهم حرف بزنید منطقی و اروم

میدونی من از سادگی و مهربون بودن خودم میسوزم و ناراحتم واگرنه اصلا دلم واسه این حرکتا  و دعوا و ناراحت نمیشم برای کارا و اشتباهات زندگیم میسوزم 🚶‍♀️💔

گفتم دیگ حاضرم منو بزنه ولی اصلا اینجوری باهم رفتار نکنه 

مثلا برام طلا میگیره و بحث ک میشع 

میگ من اصلا منت نمیزارم دوست دارم برات میخرم ولی از خریت خودمو این کارا میکنم هعی بهم گفتن اولین دفعه برا راحیل گوشی ایفون نگیر طلا نخر پول نده بهش نمیدونم لباس هرماه نخر اصلا راحیل اینجوری بزرگ نشده ولی من کردم گفتم زنمی دوست دارم 

ولیبی.... هیچ وقت اینارو یادم نمیره ولی هیچ وقتم سر این جور چیزا غر غر نمیزنم میسپرم به خدا خود خدا جواب شونو بده 🙂

میدونی من از سادگی و مهربون بودن خودم میسوزم و ناراحتم واگرنه اصلا دلم واسه این حرکتا و دعوا و نارا ...

حق داری

مثلا برام طلا میگیره و بحث ک میشع میگ من اصلا منت نمیزارم دوست دارم برات میخرم ولی از خریت خودمو این ...

وا تو چی در جواب میگی بهش چه حیوونه

اصلا نزار کارتون به بحث بکشه همشو منطقی و اروم حل کنید

ولیبی.... هیچ وقت اینارو یادم نمیره ولی هیچ وقتم سر این جور چیزا غر غر نمیزنم میسپرم به خدا خود خدا ...

ایشالا به حق علی خوده خدا جوابشونو میده