2777
2789

هرچیزی ک روی زمین هستن هرنوعش ک بگی دقیقا تو دریاهم هست!! 

از کجا معلوم پری دریایی نباشه؟؟؟ 

قطعا ما توی این جهان تنها نیستیم 

خوب خوب خوب سلام سیسیا از امروز20تیر ماه 1404تا 19مرداد دوست تعلیقیم توی این کاربریم هست یعنی شدیم ی تیم😂منو دوستم ی تیمیم بدون هم یتیمیم برای اینکه سو تفاهم پیش نیاد اون تاپیک نمیزنه ولی اکثر جاها نظر میده❤با تشکر                                     پ ن.  بیچاره دیگع سیمکارت نداره ک با ی اکانت دیگه بیاد 

دقیقاااا ولی دیگه اینقدر نرمال شدن عادی نیست واقعا طرف بالا سرش رد میشه به هیچ جاش نیست😐😐یکی میگفت ...

دقیقا، خیلی عجیب و ترسناک شده و این تجربه ها هم زیاده

🔴مربی زومبا و چربی سوزی🔴کاربر آقا درخواست ندههههههههههههه خدا شاهده میزنم تو دهنت درخواست بدی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ولی من فکر میکنم وجود دارنو برخلاف همه فکر میکنم گوگولی و مهربونن البه با اینکه زشتن👽

وقتی اسم ادم فضایی میاد یاد افغانیا میفتم به خدا نمیدونم چرا😂😂

خوب خوب خوب سلام سیسیا از امروز20تیر ماه 1404تا 19مرداد دوست تعلیقیم توی این کاربریم هست یعنی شدیم ی تیم😂منو دوستم ی تیمیم بدون هم یتیمیم برای اینکه سو تفاهم پیش نیاد اون تاپیک نمیزنه ولی اکثر جاها نظر میده❤با تشکر                                     پ ن.  بیچاره دیگع سیمکارت نداره ک با ی اکانت دیگه بیاد 

کوفته بیشنر دوس دارن

یادته اون قسمت سیخ کباب فرستاده بودن برای رئیسشون بعد میگفت اینجا تو سیارشون همه بخاطر کباب یکدیگر رو با سیخ دریدند😂😂😂

😘❤️کاربری دست دو دوست صمیمی❤😘
پری دریایی مگه وجود داره

وقتی سگ دریایی داریم گربع ماهی داریم و بسیاری دیکه ک الاخ حضور ذهن ندارم 

ک دقیقا همشو اینور تو خشکیم با دوتا پا داریم قطعا پری دریاییم داریم 

یادته اون قسمت سیخ کباب فرستاده بودن برای رئیسشون بعد میگفت اینجا تو سیارشون همه بخاطر کباب یکدیگر ر ...

اره😂چقد دوسش داشتم مخصوصا بهرامو

با احترام درخواست دوستی پذیرفته نمیشد لطفا اگه واجب بود تو تاپیک تگم کنید
اسم ادم فضایی رو خراب نکن😔ادم فضایی ها به این گوگولی تا حالا نه جایی رو گرفتن به زور باشن نه به کسی ...

نمیدونم دست خودم نیست خوب ایناهم انگار از فضا اومدن با شصتا بچه😂

فتوشاپ که بودهببین من یک فیلم خارجی تو یوتیوب دیدم مصاحبه با ادم فضایی بعد خیلی خوشگل ساخته بودن من ...

با هر حال یوتیوب با نی نی سایت خیلی فرق میکنه طرف بیکار نیست بشینه ساعت ها فتوشاپ به این تمیزی در بیاری بزاری تو سایتی که شاید چندین نفر نگاش کنن تاپیک هم ترکید زود شما برید توی روستا هاس خلوت مخصوصا نزدیک کویر خیلی ها هستن که دیدین

😘❤️کاربری دست دو دوست صمیمی❤😘