چند سال پیش یه خانم اینجا تاپیک زده توی روستا های اصفهان قشنگ بشقاب پرنده از بالا سرشون رد شده بود همه هم عکس و فیلم گرفته بودن اینجا هم خانمه عکس گزاشته بود کاملا مشخص و نزدیک به زمین بود جدیدا هم خیلی واضح شده توی کویرا یا روستا ها خیلی ها میبینن عادی شده آنقدر خوشممیاد دیگه هیچکس براش مهم نیست شاید بین ما هم زندگی میکنن خیلی هاشون😂کم مونده یوفو ها بیان باهامون کل پچ بزنن😂😐
هرچیزی ک روی زمین هستن هرنوعش ک بگی دقیقا تو دریاهم هست!!
از کجا معلوم پری دریایی نباشه؟؟؟
قطعا ما توی این جهان تنها نیستیم
خوب خوب خوب سلام سیسیا از امروز20تیر ماه 1404تا 19مرداد دوست تعلیقیم توی این کاربریم هست یعنی شدیم ی تیم😂منو دوستم ی تیمیم بدون هم یتیمیم برای اینکه سو تفاهم پیش نیاد اون تاپیک نمیزنه ولی اکثر جاها نظر میده❤با تشکر پ ن. بیچاره دیگع سیمکارت نداره ک با ی اکانت دیگه بیاد
ولی من فکر میکنم وجود دارنو برخلاف همه فکر میکنم گوگولی و مهربونن البه با اینکه زشتن👽
وقتی اسم ادم فضایی میاد یاد افغانیا میفتم به خدا نمیدونم چرا😂😂
خوب خوب خوب سلام سیسیا از امروز20تیر ماه 1404تا 19مرداد دوست تعلیقیم توی این کاربریم هست یعنی شدیم ی تیم😂منو دوستم ی تیمیم بدون هم یتیمیم برای اینکه سو تفاهم پیش نیاد اون تاپیک نمیزنه ولی اکثر جاها نظر میده❤با تشکر پ ن. بیچاره دیگع سیمکارت نداره ک با ی اکانت دیگه بیاد
وقتی سگ دریایی داریم گربع ماهی داریم و بسیاری دیکه ک الاخ حضور ذهن ندارم
ک دقیقا همشو اینور تو خشکیم با دوتا پا داریم قطعا پری دریاییم داریم
اسم ادم فضایی رو خراب نکن😔ادم فضایی ها به این گوگولی تا حالا نه جایی رو گرفتن به زور باشن نه به کسی ...
نمیدونم دست خودم نیست خوب ایناهم انگار از فضا اومدن با شصتا بچه😂
فتوشاپ که بودهببین من یک فیلم خارجی تو یوتیوب دیدم مصاحبه با ادم فضایی بعد خیلی خوشگل ساخته بودن من ...
با هر حال یوتیوب با نی نی سایت خیلی فرق میکنه طرف بیکار نیست بشینه ساعت ها فتوشاپ به این تمیزی در بیاری بزاری تو سایتی که شاید چندین نفر نگاش کنن تاپیک هم ترکید زود شما برید توی روستا هاس خلوت مخصوصا نزدیک کویر خیلی ها هستن که دیدین