2777
2789
هرچیزی ک روی زمین هستن هرنوعش ک بگی دقیقا تو دریاهم هست!! از کجا معلوم پری دریایی نباشه؟؟؟ قطعا ما ت ...

دقیقا بنظرم اکثرا موجودات تخیلی وجود دارن چون اکه وجود نداشتن هیچوقت اینقدر در موردشون صحبت نمیشد کلی هم فیلم ساخته شده از این موجودات اصلا خوده خدا تو قرآن گفته چند نوع موجود زنده داریم آخریش رو نام نبرده

😘❤️کاربری دست دو دوست صمیمی❤😘

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من و شوهرمم دیدیم

البته جایی بودیم که خیلیا هم با ما دیدن 

اون موقع گوشی ها فاصله دور واضح نمیشد فیلم و عکس گرفت 

مثل عکس ماه ستاره که هیچ وقت خوب نمیشه

از عجیبترین تجربه های زندگیمون بود 

راستش دیگه جایی نگفتیم چون خیلیا انگ میزنن که خل شدین

ولی شوهرم میگفت سربازی بهشون گفتن احتمال داره ببینن

دقیقا بنظرم اکثرا موجودات تخیلی وجود دارن چون اکه وجود نداشتن هیچوقت اینقدر در موردشون صحبت نمیشد کل ...

دقیقاااا 

خوب خوب خوب سلام سیسیا از امروز20تیر ماه 1404تا 19مرداد دوست تعلیقیم توی این کاربریم هست یعنی شدیم ی تیم😂منو دوستم ی تیمیم بدون هم یتیمیم برای اینکه سو تفاهم پیش نیاد اون تاپیک نمیزنه ولی اکثر جاها نظر میده❤با تشکر                                     پ ن.  بیچاره دیگع سیمکارت نداره ک با ی اکانت دیگه بیاد 

ولی من فکر میکنم وجود دارنو برخلاف همه فکر میکنم گوگولی و مهربونن البه با اینکه زشتن👽

اتفاقا خیلی آزمایش ها وحشتناکی رو انسان ها انجام میدن من شنیدم از ما خیلی باهوش ترن

با هر حال یوتیوب با نی نی سایت خیلی فرق میکنه طرف بیکار نیست بشینه ساعت ها فتوشاپ به این تمیزی در بی ...

منم میگم وجود دارن

ولی خب هر فیلم و عکسی هم نباید باور کرد

اونم که گزاشته نی نی سایت شاید اون عکسو از یه جا برداشته 

👊
عزیزم فضایی وجود نداره آدم فضای هم وجودنداره فرضیه زمین تخت رو حتما دنبال کن میبینی که طی این سالیان ...

خیلی عجیبه با این همه شوند هنوز میگین این چیزا وجود نداره اگه قرار بود داده های ذهن باشه میلیون ها شاهد براش وجود نداشت در نهایت فرضیه زمین تخت از نظر علمی به هیچ عنوان ثابت نشده دلیل هاشم میتونید از چت جی پی تی بپرسید یا از کانال های معتبر یوتیوب دنیال کنید دلیل هاشم کاملا منطقیه که چرا زمین تخت نیست

عزیزم فضایی وجود نداره آدم فضای هم وجودنداره فرضیه زمین تخت رو حتما دنبال کن میبینی که طی این سالیان ...

این قضیه فضا وجود نداره خیلی خیلی فلسفه منم خیلی دوست دارم یکی باشه راجب این قضیه ساعت ها باشد حرف بزنم ولی نیست اگه فضا وجود نداشته باشه میره تو قضیه ماتریکس ذهن من بشدت توطعه گره حتی کسایی که میرن خارج رو احساس میکنم یه بلایی سرشون میاد

اتفاقا خیلی آزمایش ها وحشتناکی رو انسان ها انجام میدن من شنیدم از ما خیلی باهوش ترن

اونا شایعس😬😂😂 ایشالا

من نمیخوام تصور گوگولی بودنشون رو از بین ببرم😂

قطعا باهوش ترن چون اونا اومدن اینجا ولی ما نتونستیم بریم اونجا🤣🤣

👊
اره😂چقد دوسش داشتم مخصوصا بهرامو

خیلی باحال بودن رفته بودن کله پزی میگفت تو سیارمون قزمیت پزی داریم میخوریم خیلی هم خوشمزس🤣من اونکه پول چاپ می‌کرد رو دوست داشتم اسمش چی بود😂😂