2777
2789

چند سال پیش یه خانم اینجا تاپیک زده توی روستا های اصفهان قشنگ بشقاب پرنده از بالا سرشون رد شده بود همه هم عکس و فیلم گرفته بودن اینجا هم خانمه عکس گزاشته بود کاملا مشخص و نزدیک به زمین بود جدیدا هم خیلی واضح شده توی کویرا یا روستا ها خیلی ها میبینن عادی شده آنقدر خوشم‌میاد دیگه هیچکس براش مهم نیست شاید بین ما هم زندگی میکنن خیلی هاشون😂کم مونده یوفو ها بیان باهامون کل پچ بزنن😂😐

😘❤️کاربری دست دو دوست صمیمی❤😘

اطراف مون پره از اتفاقات ماورایی

منتهی ما قدرت درک شون رو نداریم

از بعضی کاربرا يه اسكرين شاتايی تو گوشیمه كه فقط دوس دارم باهاتون به مشكل بخورم!  😂🤌🏻                                    

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چطور من نشنیدم الکیه بابا فضای کجاستت

کاربر جدید نیستم سال ۹۷فعالیت دارم متاسفانه به خاطر الطاف بعضی از دوستان چند بار معلق شدم دوباره اومدم مادر دو پسر ویک دختر نازم تجربه به اندازه خودم دارم حرف اضافه نمی‌زنم و بیشتر خواننده هستم حالا که خوندی یک صلوات برای ظهور بابا مهدی جان بفرست ،،،🥰😍 

ما یه اشنا داریم که یه ذره اعصابش قاطی بعد اون ادم فضایی ها براش پنچری هم میگیرن

اوه گاد جدی😂😐میدونستی عاشق قرمه سبزی هم هستن😂😂اشاره به فیلم مسافران😂😂

چطور من نشنیدم الکیه بابا فضای کجاستت

خیعی عجیبه که یسری ها هنوز باور ندارم من قشنگ عکسش یادمه بعد اون موقع اصلا هوش مصنوعی نبود قضیه ما ۶ ۷ سال پیشه

دنیا بزرگتر از تصور تک تک ماست

روی زمین انسان ها و توی دریا فعلا فقط ماهی و انواعش کشف شدن، توی آسمونا هم که میگن فرشته و...چیبگم

ولی قطعا ما توی این جهان و کهکشان تنها نیستیم

🔴مربی زومبا و چربی سوزی🔴کاربر آقا درخواست ندههههههههههههه خدا شاهده میزنم تو دهنت درخواست بدی

دنیا بزرگتر از تصور تک تک ماستروی زمین انسان ها و توی دریا فعلا فقط ماهی و انواعش کشف شدن، توی آسمون ...

دقیقاااا ولی دیگه اینقدر نرمال شدن عادی نیست واقعا طرف بالا سرش رد میشه به هیچ جاش نیست😐😐

یکی میگفت من ۷ ۸ ساله هرشب میبینم میان میرن😂😐من بودم همون شب اول فراد کرده بودن بعد میگن یسری هارو میبرن آزمایش های وحشتناک روشون انجام میدن یا برای تولید مثل ازشون استفاده میکنن اکثرا هم جاهای خیلی خلوتن

خیعی عجیبه که یسری ها هنوز باور ندارم من قشنگ عکسش یادمه بعد اون موقع اصلا هوش مصنوعی نبود قضیه ما ۶ ...

فتوشاپ که بوده

ببین من یک فیلم خارجی تو یوتیوب دیدم مصاحبه با ادم فضایی بعد خیلی خوشگل ساخته بودن من خودم اولش باورم شد واقعیه و حتی حرفهای فلسفی میزد و...

میگفت دنیا با جنگ جهانی سوم که با آمریکا شروع میشه از بین میره و...

و این کلیپ مال ۲۰ سال پیشه ولی با جلوه های ویژه و..ساختن

👊