2777
2789
عنوان

دختری ک معرفی کردن بهمون برای داداشم

10601 بازدید | 265 پست

امشب خانوادگی بردیمشون رستوران 

همه هزینه هاو ریخت پاش هایی که بنظرم اصلا نیاز نبود به کنار این بیستمون دختری ک فک کنم رفتم دیدیم هر سری خانوادم سر یه چیز بیخود رد کردن

همیشم اولش میگن وایی طرف عالیه بعد کنسل میکنن

منم همیشه ایرادی ببینم همون اول میگم

امشبم گفتم اره تک دختره مادرش داشت می‌گفت دخترم هرچی خاسته فراهم کردیم پدرشم میگفت تا الان یه انگشت به دختر و زنم نزدم یعنی کتکشون نزده سخت نگرفته

بعد گفتم اینا توقعشون بالاست با ۱۴ تا راضی نمیشن

به دختر قبل این بود هم خیلی زیبا تر هم خانواده ساده تر

اونام حتی قبول نکردن سر اینکه خانوادم گفتن الا بلا بالاتر از ۱۴ تا مهر نمیکنیم امشب میگن نه این دختره ارزش داره😐😐خانواده دختره کارمند ساده نظامی بودن و مادرش آموزش پرورشی خودشم دانشگاه فرهنگیان روانشناسی خونده اما انقد پز داد دخترم ایلتز داره میخاد دکتراشو فلان جا بخونه نمدونم چی زن عموش عموش دکترن معلمی خیلی خوبه فقط پز داشتن هیچی نبوذن😂

بعد خانواده من میگن ارزش داره ازین کامپوزیت دوزاریا کرذه بود دندونشو ک زردیش می‌خندید معلوم بود

بعد می‌گفت بدن سازم چربی نمیخورم براشون کباب بناب سفارش دادیم مادزش میگه پروتیین داره بخور

غذاشو نصفشو گذاشت گفت همش چزبیه اخه تو اومدی غذا پونصد هزاری خریدیم برات خجالت نمی‌کشی میگی همش چربیه 😐

میگفت بدن سازم اما اضافه وزن داشت

اصلا خوشم نیومد ازشون سرشون خانوادم کلی چرت گفتن غریبه پرستا

عاشقم❤️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

با این ادبیات و توصیفاتتون پشت سر یک انسان، خانواده طرف مقابل بیشتر عذاب می کشند تا شما. 

اونها باید شما رو رد کنند تا شما. 

ضمن اینکه برادرتون احیانا نقشی نداره؟ مگه خودتون می خواید زن بگیرید؟ ایشون چیه اون وسط. 

🙏🏻لطفاً برای شادی و آرامش روح همهٔ اموات و پدر عزیزم، هر ذکری رو که دوست داشتید، قرائت کنید...😭💔😞  #←🌸💚بِسْمِ اللّٰهِ الرَّحــْــمٰنِ الرَّحِیــْـمِ💚 {وَ ذَالنـُّونِ إِذْ ذَهَبَ مُغَاضِبًا فَظَنَّ أَنْ لَنْ نَقـْدِرَ عَلَیْهِ فَنَادَیٰ فِی الظُّلُمَاتِ أَنْ لَا إِلـَٰهَ إِلَّا أَنــْـتَ سُبــْـحَانَکَ إِنِّي کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِیْنَ (۸۷) فَاسْتَجَبــْــنَا لَهُ وَ نَجَّیــْــنَاهُ مِنَ الْغَمِّ وَ کَذَٰلِکَ نُنـْجِی الْمُؤْمِنــِــیْنَ (۸۸)}💚🌸