2789
عنوان

ترک ورزش

2138 بازدید | 10 پست

سلام خانما کیا بعد از ترک ورزش حالا هر ورزشی که تجربه داشتید وزنتون برگشته و چاق شدید میخوام باشگاه اسم بنویسم موندم اگه یه وقت نتونستم ادامه بدم چیکار کنم ؟یعنی دوباره چاق میشم؟و اینکه چه ورزشی بهتر؟تی اریکس؟بدنسازی؟ایروبیک؟زومبا لطفا تجربیاتتون رو بگید 

❤️بدون تو یه مروارید مشکی بی صدف من ته مردابم           یه ماهی وسط دریاولی خب بی نفسو وصله قلابم❤️

نه عزیزم اگر رعایت کنی تغذیه ات 

هیچ وقت چاق نمیشی 

بنظر من بدنسازی 

چون خودم عاشقشم

او را نه تنها دوست داشتم                                                      بلکه همه ذرات تنم                                                                او را میخاست  
نه عزیزم اگر رعایت کنی تغذیه ات  هیچ وقت چاق نمیشی  بنظر من بدنسازی  چون خودم عاشق ...

مرسی عزیزم یعنی مثل قبل ب خوردنم ادامه بدم ؟؟اگه دیگه ورزش نکردم بایدغذامو کمتر کنم یا مثل قبل باشه

❤️بدون تو یه مروارید مشکی بی صدف من ته مردابم           یه ماهی وسط دریاولی خب بی نفسو وصله قلابم❤️

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

مرسی عزیزم یعنی مثل قبل ب خوردنم ادامه بدم ؟؟اگه دیگه ورزش نکردم بایدغذامو کمتر کنم یا مثل قبل باشه

نه کمتر نه بیشتر ببین سالم خوردن 

اگر درست و منطقی بخوری هیچ وقت چاق نمیشی 

او را نه تنها دوست داشتم                                                      بلکه همه ذرات تنم                                                                او را میخاست  
نه کمتر نه بیشتر ببین سالم خوردن  اگر درست و منطقی بخوری هیچ وقت چاق نمیشی

مرسی از راهنماییت گلم

نه اگه میزان کالری تو افزایش ندی جاق نمیشی ولی به مرور از حجم و فرم میوفتی

من خودم سالهاست فیتنس کار میکنم به نظرم بهترینه هم برای تناسب اندام هم سلامتی جسم وروح

نه اگه میزان کالری تو افزایش ندی جاق نمیشی ولی به مرور از حجم و فرم میوفتی من خودم سالهاست فیتنس کا ...

مرسی عزیزم 

دوست عزیز من الان هفته ای سه ساعت باشگاه می رم، حدود 600 کالری می سوزونم. در ماه میشه 2600 کالری. در سال میشه حدود 30000 کالری. حالا ورزش رو رها کنم و غذام مثل الان باقی بمونه، در عرض یک سال بدنم  30000 کالری اضافه دریافت می کنه. که فکر می کنم حداقل سه کیلو وزنم اضافه شه.

رویــــا هســتم...

برای رشته ورزشی هم هم هر کدوم مزایای خودش رو داره. با توجه به روحیه ت بکیش رو انتخاب کن.

من خودم پیلاتس کار می کنم. یه ورزشیه که حتی تو سنین بالا هم می تونی ادامه. در صورت وجود مشکلات جسمی از قبیل  کمردرد ، زانو درد و ... هم قابل انجام هست. بسیاری از  فیزیوتراپ ها هم حرکات پیلاتس رو برای بیمارانشون تجویز می کنن.

رویــــا هســتم...
برای رشته ورزشی هم هم هر کدوم مزایای خودش رو داره. با توجه به روحیه ت بکیش رو انتخاب کن. من خودم پی ...

مرسی از اطلاعات خوبت عزیزم خیلی کمکم کردی