رفته سفر کاری تا من سراغ نگیرم هیچ تماسی باهام نداره بیشتر اوقات اینجوریه ها فقط الان نیست محبت و توجه بسیااااار کمه نسبت به من و برام وقت خیلی کم میزاره منم زدم به سیم آخر زنگ زدم با داد و هوار حرف زدم گریه کردم اخرشم به کارش یه فحش دادم گوشی رو به روم قطع کرد دیگه هم زنگ نزدیم به هم خودشم خواهرم مریضه با وجود فهمیدن این مسئله بازم سراغی نگرفت ازم
قراره تو این زندگی خیلی سختی بکشی خیلی بی توجهی ببینی همه همیشه ۳۰دقیقه وقت در روز حداقلش دارن
یک آدم رک هستم ولی بی زحمت اگه بی ادبی کردم پای رک بودنم نزارین اون یه مقوله جدا از شخصیتمه😂درخواست دوستی ندین لطفا...خدایا شکرت.🌸قانون مزرعه میگه:تو تصمیم میگیری چی بکاری، اما تو فصل برداشت تو موظفی اونچه که کاشتی رو برداشت کنی🤫 مستی که داره پیشت اعتراف میکنه براش کشیش نشوووووو.....
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
دیگه خب خراب کردی حالا چی بگیم بعد این لطفا حرفهای مهمت رو تو مواقع مناسب بزن. موقع مناسب کی هست؟! وقتی که کنار هم هستید. و حالتون خوبه و حوصله دارید. در نامناسب ترین زمان ممکن حرفت رو زدی
کاربران عزیز لایک نفرماییییید🌈 کاربری خربوریدان دیگه نیست پس انقد به کاربری من گییییییر ندید😏نی نی یار عوض نمیکنه والا وگرنه هم خودم و راحت میکردم هم شما رو.فضولا🌚
باید بهت بگم قراره تو این زندگی خیلی سختی بکشی خیلی بی توجهی ببینی همه همیشه ۳۰دقیقه وقت در روز حداق ...
منم همونو میگم که در کل روز وقتی نهار کوفت میکنی یه پیام بده به منه فلک زده اخه کلا باهام با فاصله است تو جمع پیش من نمیشینه اعتراصم میگنم میگه از بزرگا بده و...
منم همونو میگم که در کل روز وقتی نهار کوفت میکنی یه پیام بده به منه فلک زده اخه کلا باهام با فاصله ا ...
بشین با خودت فکر کن ببین تا ابد میتونی این بی توجهی هارو حتی در نپع بدترش تحمل کنی؟
یک آدم رک هستم ولی بی زحمت اگه بی ادبی کردم پای رک بودنم نزارین اون یه مقوله جدا از شخصیتمه😂درخواست دوستی ندین لطفا...خدایا شکرت.🌸قانون مزرعه میگه:تو تصمیم میگیری چی بکاری، اما تو فصل برداشت تو موظفی اونچه که کاشتی رو برداشت کنی🤫 مستی که داره پیشت اعتراف میکنه براش کشیش نشوووووو.....
مثلا میاد خونه ی ما ۲ ساعت به زور میشینه با من حرف نمیزنه کلا با خانوادم حرف میزنه همشم چشمش به ساعته منم میرم خونشون همینه دیر میاد از سرکار شام میخوره میگه جامو پهن کنید بخوابم تا میرم تو اتاق عوض بغل کردم پشتشو میکنه شب بخیر اعتراض میکنم میگه زشته پیش بابا مامانم
اخه همیشه با محبت و آروم میگفتم حرفم و دو روز درست میشه دوباره میشه مثل قبل این سری هم خواهرم خیلی ب ...
خب نمیگم حرفت اشتباهه ولی همون دعوا رو حضوری میکردی. همسرت راه دوره انتظار همراهی و درک داره نه دعوا
کاربران عزیز لایک نفرماییییید🌈 کاربری خربوریدان دیگه نیست پس انقد به کاربری من گییییییر ندید😏نی نی یار عوض نمیکنه والا وگرنه هم خودم و راحت میکردم هم شما رو.فضولا🌚
بزار گم شه بیشعور همش همینه عین سگ پاچه میگیره دور از حضور بچه ننه اس کلا
نزدیک پریودته؟!
آهان خب همونه اینطور به هم ریختی.ببین الان که اعصابت داغونه مدیریت کن.کلا این پریودی چالش برانگیز ترین دوره هست. ما تقریبا نود درصد دعوا هامون همون دوره هست. خودت حواست به این موضوع باشه