2777
2789

عزیزم انشاالله که هرچی صلاحته همون بشه

شما میتونی منم خیلی میترسیدم بعد به خودم میگفتم چه سخت باشه چه اسون بلاخره باید بگذره

انشاالله واسه شما اسون باشه 😍😍

اللهـــم العجل ولیک الفرج

منم خیلی وحشت داشتم . اصلا بهش فکر هم نمی کردم. انتخابم هم سزارین بود و مطمین از اینکه سزارینی ام. تازه از اتاق عمل و سزارین هم می ترسیدم ولی خوب میگفتم بهتره باز. ولی هشت ماهگی در عمل انجام شده قرار گفتم یعنی کیسه آبم پاره شد و رفتم بیمارستان . گفتم من سزازین می خوام بشم. گفتن مگه دست خودته بچه داره میاد ده سانت باز شده در صورتی که اصلا درد نداشتم!. من فقط گریه می کردم .برام آمپول فشار زدن گفتن الان دردت شروع میشه . کمتر از یک ساعت درد کشیدم و بچه اومد. درد همون لحظه تموم شد ولی من از همون لحظه کع رفتم اتاق زایمان تا وقتی که مرخص شدم داشتم گریه می کردم😖

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

منم تو ماه ششم بودن دو قلو داشتم زایمان طبیعی مرده زایی داشتم  شاید بخاطر اینکه مرده اومدن حس بدی دارم ولی دهانه رحمم کاملا باز شده بود 

ترا خدا برام دعا کنید سال دیگه اینموقع نی نیم بغلم باشه .خیلی داغونم 
واقعا ؟ من نامزدم ولی از الان استرس دارم تو فکرم برم سزارین .... یعنی دردش مث درد پریوده؟ اخه من درد ...

اینایی که پریود وحشتناک دارن همشون میگن زایمان عین پریودیه...پس شما اصن نرو سمت سز..حیفه..

🌹به راستی که خداوند بهترین محافظان است🌹