2789

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

پارسال من تا اسفند همه درسای یازدهم رو میخوندم تشریحی میگفتن هست چون دوازدهم نمره هام خوب بود دو تا ...

اره کاش تغییر ندن ما هفته قبل کنکور اردیبهشت تکلیفمون مشخص نبود 

وای چ‌خوب میخوندی من اصن عمومی ها رو خوب نیستم مخصوصا زبان و ادبیات 

شیشمین ساله که پشت کنکوری ؟ چون تاپیک قبل نوشتی 23 سالته

نه ۴ تا کنکور دادم بنا به دلایلی نتونستم و شرایطشو نداشتم بخونم سالای اول سه سال پیش میرسوندم که بابام نزاشت شهر دیگه بزنم پارسال لب مرز بودم با اختلاف کم امسال وحشت دارم ولی نمیخوام وا بدم کم بیارم

چاره ای ندارم جز اینکه پزشکی قبول بشم  کیپاپر  عاشق زندگی  
اره کاش تغییر ندن ما هفته قبل کنکور اردیبهشت تکلیفمون مشخص نبود وای چ‌خوب میخوندی من اصن عمومی ها رو ...

بزار قطعی شروع کنیم برنامه میریزیم

اره کاش تغییر ندن ما هفته قبل کنکور اردیبهشت تکلیفمون مشخص نبود وای چ‌خوب میخوندی من اصن عمومی ها رو ...

ببین من خودمو کشتم سر عمومی های یازدهم زودتر خوندم تشریحی عمومی اختصاصیو جمع کردم بعد تو اردیبهشت گفتن همه درسای دوازدهم رو باید بدید یازدهم حذفه حتی اگه یه درس بخواید همه دوازدهم باید امتحان بدم من فارسیم خیلی کم بود بقیه ۲۰ و ۱۹.۷۵ های سیویم هم سوخت

خیلی سال بدی بود واسه کنکورم

نه ۴ تا کنکور دادم بنا به دلایلی نتونستم و شرایطشو نداشتم بخونم سالای اول سه سال پیش میرسوندم که باب ...

ایشالا که اخرش موفق شی ولی بنظرم نباید اونقدرام سخت میگرفتی که این همه زمان از عمرت تلف شه 

الان رو کتابا مسلطی ؟

چه‌طور می‌توانی این‌طور زندگی کنی. با این حقیقت که هرروز را سپری می‌کنی تا به روز مرگت برسی؟ -لو

بایددددددد قبول بشم حتی اگه مجبور شم بازم بخونم فعلا که منتظر تراز نهاییم

منم فعلا منتظرم ولی اگه نیارمم میرم مدیریت 

روزی صد بار به مو میرسه. پاره هم میشه. من هی گره میزنم. هی گره میزنم. هی گره میزنم. هی گره میزنم.

ببین من خودمو کشتم سر عمومی های یازدهم زودتر خوندم تشریحی عمومی اختصاصیو جمع کردم بعد تو اردیبهشت گف ...

وای واقعا جای تأسف داره اینده ی ما مثه اسباب بازیه براشون 

من خودم بعد امتحان فارسی کلا ناامید شدم ۱۴ شد نمرم 

ایشالا که اخرش موفق شی ولی بنظرم نباید اونقدرام سخت میگرفتی که این همه زمان از عمرت تلف شه الان رو ک ...

آره مسلطم

توضیحش یکم سخته الان اگه ۳ سال پیش رفته بودم فیزیوپات بودم بابام گفت بخون یه سال دیگه شهر خودمون شهر دیگه هرگز

بعد افتاد تو ماجرای نهایی و لب مرز بودنم ببین من کلا ۶ تا انتخاب دارم چون شهر دیگه نمیزارن بزنم تعهدم همینطور

پیچیده شد همه چیز ولی واسم مهم نیست بهاش رو دادم باید بهش برسم