2789

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

سلامم بله

پس منم فردا ۱۰۰ صفحه میخونم حالا تایمش هرچقدر که بشه 

۱۴ شهریور آزمون دارم

اگه امضام رو میبینی لطفا برام دعا کن بتونم جهیزیه ام رو کامل کنم و خدا خودش گشایشی برام بفرسته🥺دیگه تک الکترون نیستم😅۱۴۰۴/۰۶/۲۶شدیم جفت الکترون#M🫀من مسلمانم اسلام دین کاملیست اما من نه اگه بدی از من دیدید از منه نه دین و مذهبم ولی اگه خوبی از من دیدید لطف خداست❤☕

منم ۷ ساعت مرسی زیبا شماهم خسته نباشییی❤️😍

آفرین فردا میرید سفر؟ به سلامتی قشنگ استراحت کنا برگردی زود باید فیکس کنیم رو ۸ ساعت

چاره ای ندارم جز اینکه پزشکی قبول بشم  کیپاپر  عاشق زندگی  
پس منم فردا ۱۰۰ صفحه میخونم حالا تایمش هرچقدر که بشه ۱۴ شهریور آزمون دارم

بله عزیزم آخر شب یا در طول روز گزارش بده که خودت با خودت هم رقابت کنی و هم با ما رقابت کنی ساعتت بره بالاتر

آفرین فردا میرید سفر؟ به سلامتی قشنگ استراحت کنا برگردی زود باید فیکس کنیم رو ۸ ساعت

اره عزیزم سلامت باشی ❤️

دقیقااا 

اون کاربری هم که تگ کردن معلم هستن ولی خب گفتن یه گروه مطالعه میخوان منم گفتم بیان باما بخونن

اره عزیزم سلامت باشی ❤️دقیقااا اون کاربری هم که تگ کردن معلم هستن ولی خب گفتن یه گروه مطالعه میخوان ...

خیلی هم عالی 

باعثه افتخاره ما هم ازشون یاد میگیریم و رقابت میکنیم ساعت مطالعه رو

خیلی هم عالی باعثه افتخاره ما هم ازشون یاد میگیریم و رقابت میکنیم ساعت مطالعه رو

راستی من اسم شمارو نمیدونم 😂😭

وقتی ۶:۳۰ خوندم گفتم نیم ساعت دیگه گزارش میدم بعد دیدم عه من اسم شمارو نمیدونم 😂 

راستی من اسم شمارو نمیدونم 😂😭وقتی ۶:۳۰ خوندم گفتم نیم ساعت دیگه گزارش میدم بعد دیدم عه من اسم شمار ...

پارمیسم عزیزم

شما رو من نوشین صدا کردم 😁

خبر هم دادن امسال یازدهم تأثیر قطعی داره استرس گرفتم ولی پارسال هم همینو میگفتن نه؟

پارسال من تا اسفند همه درسای یازدهم رو میخوندم تشریحی میگفتن هست چون دوازدهم نمره هام خوب بود دو تا رو میخواستم ترمیم بزنم

حالا امسال ۶ تاس که ۲ تاش واسه کنکورم هست خدا بخیر کنه روانی میکنن آدمو تغییرش ندین سردرگمی خیلی بده