2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

از فردا بخونیم؟

بخونیم

من ترازم لب مرزه زیر ۹۰۰۰ شده نهایی هم همین حدود بده بعیده پزشکی روزانه بیارم باید بالای ۹۲۰۰ بشم بازم توکل به خدا

من فردا ۶ میخونم

۳ ریاضی ۳ فیزیک

چاره ای ندارم جز اینکه پزشکی قبول بشم  کیپاپر  عاشق زندگی  
منم دارو دوست ندارم هم درسا زیاده هم باید با موش کار کنی تعهدی هم نه به نظرم نمی ارزهچرا نمیاد من از ...

اگه تعهد میاوردی نمیزدی؟ یه سال دیگه میخوندی؟ دارم روانی میشم نمیدونم بزنم یا نه

اگه تعهد میاوردی نمیزدی؟ یه سال دیگه میخوندی؟ دارم روانی میشم نمیدونم بزنم یا نه

راستش الان نمیتونم دقیق بگم من هنوزم خودمو نبخشیدم 

من امسال که پشت موندم مشاورم روانشناسی هم خونده بود خب منم همیشه مشکل تمرکز داشتم ولی خودش گفت استرس هم داری برو پیش روانپزشک قرص بهت بده یه هفته اول خوب بودا ولی بعدش خوابم شده بود ۱۲ ساعت در روز اصن بیخیال شده بودم همه میگن مال قرص نبود الکی بازی در آوردی درس نخونی ولی خب من نمیگم قبلش مشکل نداشتم ولی روز ۱۰ ساعتو می‌رسوندم اصن دوز یکی از قرصاش ۵۰۰ بود ولی خب من هنوز خودمو یه ادم بی اراده میبینم اعتمادمو نسبت به خودم از دست دادم 

راستش الان نمیتونم دقیق بگم من هنوزم خودمو نبخشیدم من امسال که پشت موندم مشاورم روانشناسی هم خونده ...

همه دنیا میدونن قرص های روان و آرامبخش خواب آوره مشاورت چه احمقی بوده

همه تو کنکور استرس و فشار و افسردگی و عدم تمرکز دارن من یه روزایی به سر حد جنون میرسم الان خواب آور بخورم که کلا قطع ارتباط میشم با دنیای اطرافم

نمیگم قطع کنی چون قطعش هم باید تحت نظر باشی ولی ۱۹ سالته؟ کدوم ۱۹ ساله ای تو سال سرنوشت ساز قرص میخوره که بخوابه؟ حتی اگه حالت خوب نیست این یه سال با ورزش آهنگ قدم زدن کتابخونه رفتن باید خودتو نگه داری

من بشکه بشکه اشک ریختم و درس خوندم امسال

مگراینکه حالت خیلی بد باشه که در اون صورت خب مشخصه قرص تورو کنترل میکنه 

مگه هر احمقی ۴ سال درس خوند میشه روانشناس باید تجربه باشه تشخیص باشه روانپزشکام فقط قرص میدن من نمیدونم شرایطت روحیت چطوره ولی خب این یه سال قراره خیلی سخت باشه و بایددددد قوی باشی

همه دنیا میدونن قرص های روان و آرامبخش خواب آوره مشاورت چه احمقی بودههمه تو کنکور استرس و فشار و افس ...

دقیقا قرص خوردن اشتباه محض بود چندبار ازش پرسیدم گفتم به مشکل میخورما گفت نه بهم اعتماد کن