2777
2789

شاید باورت نشه خورد و خوراکمو درست کردم آب زیاد خوردم مرتب ورزش کردم پوستم خودش خوب شد 

زن بودن گاهی هم‌ز‌مان خواستن و نخواستن است. در من زنی هست که رویای صبح‌دم چشم‌گشودن به روی لبخند تو را دارد، در من زنی هست که در تمنای گریز از هر بایدی است، بایدِ چشم‌گشودن حتا. میان این دو زن، تو تکه‌تکه خواهی شد، طاقت نخواهی آورد، خشمت سرانجام، تنها نصیب من است و من تاب تنها شدن از تو را ندارم. پس بگذار از ابتدا نباشی.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شاید باورت نشه خورد و خوراکمو درست کردم آب زیاد خوردم مرتب ورزش کردم پوستم خودش خوب شد

من یه مدت ورزش میکردم حس میکردم پوستم شفاف شده ولی گذاشتم کنار ، متاسفانه ۱۲کیلو هم اضافه وزن دارم 

قند و چربی هم زیاد میخورم 

اگه خدا بخواد میشه 😍😘
من یه مدت ورزش میکردم حس میکردم پوستم شفاف شده ولی گذاشتم کنار ، متاسفانه ۱۲کیلو هم اضافه وزن دارم ق ...

وای آره من یسالی میشه چربی و قند و شکر رو حذف کردم امتحانش کن 

زن بودن گاهی هم‌ز‌مان خواستن و نخواستن است. در من زنی هست که رویای صبح‌دم چشم‌گشودن به روی لبخند تو را دارد، در من زنی هست که در تمنای گریز از هر بایدی است، بایدِ چشم‌گشودن حتا. میان این دو زن، تو تکه‌تکه خواهی شد، طاقت نخواهی آورد، خشمت سرانجام، تنها نصیب من است و من تاب تنها شدن از تو را ندارم. پس بگذار از ابتدا نباشی.

وای آره من یسالی میشه چربی و قند و شکر رو حذف کردم امتحانش کن

چه خوب 

ببین من وقتایی که قند و شیرینی‌جات مصنوعی میخورم قشنگ حس میکنن پوست صورتم کدر شده و انگار منافذ باز شده ولی ترک میکنم اینطوری نیست

منم از فردا هم ورزش کنم هم اغدیمو درست کنم پس

اگه خدا بخواد میشه 😍😘
چه خوب ببین من وقتایی که قند و شیرینی‌جات مصنوعی میخورم قشنگ حس میکنن پوست صورتم کدر شده و انگار منا ...

اره قربونت این کرم مرما هم نزن پوستت رو بهشون عادت نده بزار پوستت روند طبیعیشو طی کنه اذیت نکن خودتو آب زیاد بخور من روزی ۱۰ لیوان بیشتر آب میخورم دستشویی زیاد بری سموم دفع میشه اینطور بدنت بیشتر سلامت داره

اره قربونت این کرم مرما هم نزن پوستت رو بهشون عادت نده بزار پوستت روند طبیعیشو طی کنه اذیت نکن خودتو ...

اره راستش بابامم میگه پوست باید از درون درست بشه 

این کرم مروارید همش الکیه 

راستش خودمم اعتقاد دارم ولی چون ورزش کردن و تعذیه سالم سخته نمیخوام قبول کنم😅

اگه خدا بخواد میشه 😍😘
اره راستش بابامم میگه پوست باید از درون درست بشه این کرم مروارید همش الکیه راستش خودمم اعتقاد دارم و ...

منم یه مدت برده این رسانه ها شده بودم الان که چیزی نمیزنم حال پوستم خیلی بهتره 

منم یه مدت برده این رسانه ها شده بودم الان که چیزی نمیزنم حال پوستم خیلی بهتره

راستیش من از اولم از این سرما و کرپا و آبرسانا اصن استفاده نکردم 

ولی از فردا انشالله سبک زندگیم تعیر میدم ببینم چی میشه

اگه خدا بخواد میشه 😍😘