2777
2789
عنوان

شوهر بیشورم منو مسخره کرده

| مشاهده متن کامل بحث + 403 بازدید | 26 پست
مگه هزینه عقد با عروس نیست خب خودتون باید پرداخت کنید

خب حالا اسی میگه با داماده.دامادم معتقده که با خودشه اینا دیگه به ما ربطی نداره وقتی اینجوری میگن .. قضیه اینه که کلا بنظرم اسی باید رو انتخابش تجدید نظر کنه

تاریخ سخن خواهد گفت🕊️                                              من فمنیست نیستم!برابری نمیخوام! من خواهان برتری ام🌝زن سالاری😌پلویوفیلیا:کسی که عاشق بارونه و با بارون احساس آرامش می‌کنه:)🌚 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هزینه عقد با پسره همممممه چیز 

باید هزینه رو بده اما به نظرم سر این چیزا دعوا نکنید 

شما باااااااید باااااید و بااااید در حد توانش ازش توقع داشته باشی نمیشه یکی رو انتخاب کنی که ۱۴ میلیون حقوق میگیره بعد توقع داشته باشی ۷ میلیون هزینه ارایشت رو بده 

ولی اگر میدونی داره و خرج نمیکنه حق داری ناراحت بشی 

اگرم اینجوریه که خرجش پدر میده که دیگه هیچ

چقدر از پسرای لوس مامانی بدم میاد

مامانش بگه بمیر میخواد بمیره

خوب گفتی برو با مامانت عروسی بگیر

این مدل آدما تا آخر عمر آب هم بخواد بخوره زنگ میزنه مامانیش تایید کنه 

خب حالا اسی میگه با داماده.دامادم معتقده که با خودشه اینا دیگه به ما ربطی نداره وقتی اینجوری میگن .. ...

یعنی به خاطر به هزینه آرایشگاه که چونه زده که نمیشه بگیم جداشو 

اگه قراره داماد بده پس خودش ببره هر جا خواست دیگه هر گلی بزنه به سر خودش زده اگه بدم دربیاد تهش کار آرایشگر بد باشه عروسی دیگه خودش انتخاب کنه 

مهم این دوران هست که نباید سر هر چی آدم اعصاب خودش رو خورد کنه چندسال دیگه هر آرایشی باشه از مد نیفته خود آدم هم نگاه فیلم عقدش نمیکنه بعد ده سال 

یعنی به خاطر به هزینه آرایشگاه که چونه زده که نمیشه بگیم جداشو اگه قراره داماد بده پس خودش ببره هر ج ...

😐کی آخه آرایشگاه رو میسپاره به داماد سر در نمیارن.. بعدم این قضیه چونه زدن نیست قضیه اینه که آقا برداشته با پدر و مادرش مشورت کرده بعد زنگ زده که گرونه ..هفت تومن پوله دیگه؟

تاریخ سخن خواهد گفت🕊️                                              من فمنیست نیستم!برابری نمیخوام! من خواهان برتری ام🌝زن سالاری😌پلویوفیلیا:کسی که عاشق بارونه و با بارون احساس آرامش می‌کنه:)🌚 

من درک نمیکنم چرا خانواده دختر اینقد دو به همزنن هزینه عروسی با داماد هزینه سیمونی به داماد جهیزیه رو میندازن گردن داماد بعد پوله ارایشگاه و لباس عروس هم خودشون نمیدن . من جای مادره این پسرا بودم این دخترارو مینداختم دور مگه سر گنج نشستن خانواده داماد . حالا دخترشون چی دارع ک و ن 

همیشه دلم میخواست چند تا پسر داشته باشم 😍 

[QUOTE=389958963]😐کی آخه آرایشگاه رو میسپاره به داماد سر در نمیارن.. بعدم این قضیه چونه زدن نیست قضیه اینه که آقا بر ...[/QUOTحتما برای همسرش هست شاید درآمدش کمه 

من کل حرفم اینه برای این مسایل نباید آدم دوران عقد خودش رو که باید بگرده بچرخه خوش بگذرونه خراب کنه 

من درک نمیکنم چرا خانواده دختر اینقد دو به همزنن هزینه عروسی با داماد هزینه سیمونی به داماد جهیزیه ر ...

شما از اسمت مشخصه 

زن زندگیمو می‌زاره 

همون بچه آوردن میدونی چقدر سخته ؟ نه چون تو هم یه بیشعوری مثل خونواده شوهرم

شما از اسمت مشخصه زن زندگیمو می‌زاره همون بچه آوردن میدونی چقدر سخته ؟ نه چون تو هم یه بیشعوری مثل خ ...

تو به این میگی بیشعوری من معتقدم همه هزینه ها باید برابر باشه . مگه تو وسیله ای که واست هزینه کنن ؟

همیشه دلم میخواست چند تا پسر داشته باشم 😍