2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

جدی🥺🥺میشه بیشتر توضیخ بدیچقدر بود وزنت؟چقدر کم کردی؟رژیمت چی بود؟ورزشم داشتی؟میشه ب ۴ تا سوالم ج ب ...

من ۶۴ بوذم ۵۶ اینا شدم تو ی ماه همش عضله سوخت دادم ورزش اصلا فقط نمیخوردم هیچی نمیخوردم 

دانشجو🦋از نسل کوروش🤞🏻 
رژیم چیت چیه دیگه چه جوریه؟؟؟

یه روز خیلی کالری بخوری 

البته طبق وزنت

من فقط مثال میزنم 

مثلا ۲۰۰۰ یا ۳۰۰۰

روز بعد بین ۷۰۰ تا ۱۰۰۰ کالری

این زیگزاکی بودنه باعث میشه بدنت نیوفته تو قحطی و استپ نکنه

یک هفته اینطوری برو

شاید از استوپ دربیای

لازم ب ذکره که بگم 

حتکاااا مشچرت کن با یکی 

چون اگه سابقه افت فشار یا دیابت یا زمینه هر چی خدایی ناکرده داشته باشب

با مصرف ۷۰۰ الی ۱۰۰۰ کالری افت قند میگیری و ممکنه حالت بد شه

این چیت و فست بازم بپرس بعد انجام بده.

موفق باشی

من ۶۴ بوذم ۵۶ اینا شدم تو ی ماه همش عضله سوخت دادم ورزش اصلا فقط نمیخوردم هیچی نمیخوردم

اره پس اینطوره که میگن با رزیم لاغر نکنید🥺

ورزشم داشته باشید.

کم میخوردی یعنی چقدر؟

چندکالری در روز؟

میشه یه توضیح کلی از رژیم روزانت بگی

صبحانه ، ناهار ،شام ، چیا میخوردی؟ میان وعدهات؟

میشه اینو واسم توضیح بدی لدفن🥺🙏🏻🩷

هر وعده یه قاشق عسل خوری عسلدانه چیا ظهر تا ظهرفقط آب و آب

ممنونم عزیزم بعد ببخشید یه سوال تا چند روز ادامه بدم؟؟؟ مثلا یعنی هروز یا یک روز در میون یا؟؟؟

شما نه رقیب مایی نه دشمن مایی نه مال این حرفایی😅😎

ممنونم عزیزم بعد ببخشید یه سوال تا چند روز ادامه بدم؟؟؟ مثلا یعنی هروز یا یک روز در میون یا؟؟؟

تا جایی که من میدونم دوره اش ۴۰ روزه است.

اگر حالت بد نشه! به بعضیا نمیسازه.

۳ روز بگیر اگه اذیت نشدی ادامه بده.

راستی اسمت صباست؟

خدایا بخاطر همه چیزایی که دادی،ندادی،دادی پس گرفتی،ندادی بعدا میخوای بدی، خلاصه برای همه چی شکر

یه روز خیلی کالری بخوری البته طبق وزنتمن فقط مثال میزنم مثلا ۲۰۰۰ یا ۳۰۰۰روز بعد بین ۷۰۰ تا ۱۰۰۰ کال ...

مرسی گلم خب از کجا بفهمم روزانه چقدر کالری مصرف میکنم؟؟؟

اسم اصلی واقعیم راضیه هستش

🥲 اسم یکی از دوستای صمیمی و عشقی دبیرستانم صبا بود...

دلم براش یه ذره شده...اسمتو دیدم باز یادش افتادم...

خدایا بخاطر همه چیزایی که دادی،ندادی،دادی پس گرفتی،ندادی بعدا میخوای بدی، خلاصه برای همه چی شکر

تا جایی که من میدونم دوره اش ۴۰ روزه است.اگر حالت بد نشه! به بعضیا نمیسازه.۳ روز بگیر اگه اذیت نشدی ...

مرسی ممنونم فکر نکنم بتونم چون وقتی فست میگیرم خیییییلی بی انرژی و بی حال میشم و گرسنم میشه نمیدونم چیکار کنم ۱۰ کیلو وزنم کم بشه 

مرسی ممنونم فکر نکنم بتونم چون وقتی فست میگیرم خیییییلی بی انرژی و بی حال میشم و گرسنم میشه نمیدونم ...

اتفاقا منم با فست خیلی ضعف میکردم ولی اینجوری نه! جالبه هیچی هم نمیخوردم!

2790
2778
2791
2779
2792