2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره ورزش داشتم رژیم هم کالری شماری و فست

عزیزم میشه توضیح بدی🥺🙏🏻 بنده ب شدت نیاز ب توضیحت دارم🥺😂🩷🚶🏻‍♀️چون وزنم ۹۸ 🤦🏻‍♀️

چندتا سوال دارم ممنونت میشم توضبح بدی🥹🩷

۱...ورزش چند روز در هفته بود تو برنامت؟

۲... تایم ورزشت چقدر بود؟

۳... چ ورزشایی انجام میدادی؟

۴... کالری شماری چقدر بود کالری روزانت؟

۵... از کدوم فرمول واسه کالری شماری رفتی؟

۶... چند روز فست میگرفتی؟

۷... فستات چند ساعته بودن؟

۸... تو رژیمت چیارو حذف کردی؟

چی میخوردی؟

خداخیرت بده خواهشا ب همش کامل جواب بده 🥹🙏🏻🩷

عزیزم میشه توضیح بدی🥺🙏🏻 بنده ب شدت نیاز ب توضیحت دارم🥺😂🩷🚶🏻‍♀️چون وزنم ۹۸ 🤦🏻‍♀️چندتا سوال د ...

عزیزم من ۳ جلسه در هفته بدنسازی کار میکردم با ۲۰ دقیقه تردمیل ده دقیقه قبل ده دقیقه بعد علاوه بر اون فاصله خونه تا باشگاه هم ده دقه رفت ده دقه برگشت پیاده روی میکردم میخوام از هفته اینده در کنار بدنسازی هیت کار کنم ک میشه هفته ای ۵ جلسه تمرین تایم ورزش هم مشخص نبود برنامه داشتم اون برنامه رو میزدم ۱ ساعت تا ۱ ساعت و نیم میشدکالری روزانم من با کلم پیچ و هوش مصنوعی میپرسیدم ک چقدره مثلا کالری یه قاشق برنج تو فست کن ۱۶ ساعت نمیخورم ۸ ساعت میخورم اون ۸ ساعت هم کالری بیشتر از ۱۰۰۰ تا نمیخوردم من روزانه ۱۰۰۰ الی ۱۵۰۰ تا توی کالری شماری میخوردم فست خوب نیست مدت زیاد بگیری مم ۳ ۴ روز میگیرم میرم کالری شماری بعد دوباره میگیرم

ایشالا ک خیره

تو رژیمم شیرینی جات  چیزای چرب حذف کردم نون کم مبخورم برنج کم‌میخورم گاهی در حد هوس مثلا یه قاج پیتزا میخورم ولی حواسم هست از حد کالریم بیشتر نشه

ایشالا ک خیره

وقتایی ک مهمون داری وزن نکن😂

خخخخخخ اره دیگه اون موقع وقته بخور بخوره فقط باید بخوری ک جانمونی وگرنه بقیه همه چیزو میخورن ب ما هیچی نمیرسه خخخخ  

شما نه رقیب مایی نه دشمن مایی نه مال این حرفایی😅😎

2790
2778
2791
2779
2792