همشون جمع شدن رفتن پایین بازی کنن هیچکدومشون به من نگفته به شوهرمم هرچی میزنگیدم ج نمیداد الان ج داده میگه داریم بازی میکنیم گفتم منم یه فرد اضافه ام بینتون دیگه با اینکه با جاریم مثلا صمیمیم اونم بم نگفته حتی
سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر میگیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغهم هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.
دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍 امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا) آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌 ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹
دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍 امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا) آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌 ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹
چون همش شوهرمو صدا میزنن به من یدونه هم نگفتن رفتیم دیروز پارک اونجام همشون ریخته بودن سرم بهم هی توهین میکردن من دیروز رفتم اونطرف نشستم گریه کردم همشونم دیدن و میدونستن ناراحتم نمیتونستم یدونه به منم بگن بیا