2777
2789
عنوان

عشق یا پول

| مشاهده متن کامل بحث + 192 بازدید | 42 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چطور یه پسر و ول کنم به خاطر پول 🥲بخدا دارم دیوونه میشم

می‌دونی من نمی‌دونم ولی همه میگن پسرا خیانت میکنن 

نمی‌دونم ولی ممکنه ممکنه اگه اینم پولدار شد دیگه تورو نویسنده و بره با یکی دیگه به نفرم بود یادم نیست می بود ولی یه مرد خارجی بود هیچی نداشت به زن کنارش موند بعداً که پولدار شد زنم طلاق داد رفتم با یکی دیگه ازدواج کرد

ولی برای تورو نمی‌دونم ممکنه واقعاً عاشقت باشه خودت تصمیم بگیر :)

من هرگز کسی را از زندگی‌ ام حذف نکردم !همه آنها در حادثه اعتماد مردند

من عشقا انتخاب کردم ولی بدون پول داره عشقمون ازبین می‌ره متأسفانه

منم از همین میترسم ک با فقر عشق هم از بین می‌ره و من تحمل اینو ندارم . ما همو واقعا دوست داریم برام خیلی سخته ولش کنم ولی الآنم گیر کردم نمی‌دونم کدوم درسته بشم دختر پول پرستی چ ب ی پسر ضربه زده . از طرفی خونواده م هم ردش میکنن یعنی باید خودمو ب آب و آتیش بزنم ک این پسر و می‌خوام ک قبول گنن

چطور یه پسر و ول کنم به خاطر پول 🥲بخدا دارم دیوونه میشم

ببین عزیزم. الان شاید سنت کم باشه و درک نکنی ولی عشقی که یه سال منتظرش باشی تا اگر شرایطش جور بشه به نظرم . ببخشید خریت محض هست.

با اون دومی ازدواج کن . 

بنظر خودت با نداری میتونی بسازی؟ عشق کافیه برات؟ خانوادش خوبن؟ خانواده خیلی مهمه

خانواده ش عالین اخلاق رفتارشون خیلی خوبههه من سه سال میشناسمشون و اینک پسره میگه من الان دستم خالیه تا سه سال آینده همه چی چ درست میکنم بعد میام جلو

منم از همین میترسم ک با فقر عشق هم از بین می‌ره و من تحمل اینو ندارم . ما همو واقعا دوست داریم برام ...

من شوهرم دستش خالیه ولی انقد خوبه ک هیچوقت از انتخابم پشیمون نیستم

اگ پول نباشه کنارش نون خالیم بخوری ولی با ارامش بخوری میچسبه بهت ولی پول باشه عشق نباشه دعوا باشه چ فایده

منم از همین میترسم ک با فقر عشق هم از بین می‌ره و من تحمل اینو ندارم . ما همو واقعا دوست داریم برام ...

ببین از اون پسر پولدارم باید خوشت بیاد یعنی باید آدم نرمال و خوبی باشه وگرنه پول اونجوری ام بدرد نمیخوره