2777
2789
عنوان

عشق یا پول

| مشاهده متن کامل بحث + 192 بازدید | 42 پست
می‌دونی من نمی‌دونم ولی همه میگن پسرا خیانت میکنن نمی‌دونم ولی ممکنه ممکنه اگه اینم پولدار شد دیگه ت ...

من سطحم همه جوره از اون بالاتره یعنی اون باید خودشو بکشه بالا و اینکه اینجوری نیست من سه ساله باهاشم واقعا پسر خوب و وفاداریه همه جوره امتحانش کردم 

خانواده ش عالین اخلاق رفتارشون خیلی خوبههه من سه سال میشناسمشون و اینک پسره میگه من الان دستم خالیه ...

منم تو شرایط توام دقیقا ولی سنم کمه وقت دارم منتظر باشم ببینیم میتونه زندگی خودشو میتونه بسازه یا نه و اینکه خانوادش پشتشن

ولی اگه سنت زیاده و وقت ازدواجته‌ بنظرم با منطق برو جلو 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من سطحم همه جوره از اون بالاتره یعنی اون باید خودشو بکشه بالا و اینکه اینجوری نیست من سه ساله باهاشم ...

پس مبارکه خوشبخت بشید :)

من هرگز کسی را از زندگی‌ ام حذف نکردم !همه آنها در حادثه اعتماد مردند

ببین از اون پسر پولدارم باید خوشت بیاد یعنی باید آدم نرمال و خوبی باشه وگرنه پول اونجوری ام بدرد نمی ...

هیچ حسی بهش ندارم من عکس عشق خودمو میبینم روزی هزار بار قربون صدقش میرم 

چراا

تجربه به من ثابت کرده ۹۰ درصدا مردا جنسشون خراب و کلا سر سازگاری با زنشون ندارن 

برای مثال ی بداخلاق پولدار بهتره یا بداخلاق بی پول؟صد در صد پولدار 

بعد کلا مسایل مالی خیلی مهمه

من و همسرم  اختلافاتمون تا وقتی که بیکار بود خیلی خسلی زیاد بود وقتی رفت سر کار حقوق داره کم شده 

حالا خیلی اذیت میکنه و... ولی مهم اینه پول باشه خودم و  بچم تو حسرت چیزی نمونیم

وقتی پول هم نباشه رو مردا خیلی فشار هست ۱۰ برابر اخلاقشون بد میشه

خیلی سخته درکت میکنم من خودم منطقی هستم ولی برای اولین بار اینجوری گیر افتادم

منم احساسی م ولی خب تو موقعیتا منطق هم میاد وسط نظر میده می‌دونم زندگی با دومی آسون تره همه چی برام فراهم میشه خونوادشو هواشو دارن ولی میترسم خودمو ب پول بفروشم برای کسی که داره تخصص میخونه و همش سرش گرم کار باشه و توجه نکنه بهم در حالی ک این پسره روزی ده هزار بار قربون صذقم می‌ره میریم بیرون بعد سه سال غذا می‌زاره دهنم یعنی عشقمون هر روز بیشتر میشه 

تجربه به من ثابت کرده ۹۰ درصدا مردا جنسشون خراب و کلا سر سازگاری با زنشون ندارن برای مثال ی بداخلاق ...

آره میدونم چی میگی ولی اینک نمیگه بیا با نداری من بساز ک اینجور بود همون زودتر جلو میومد منظورش اینه کارمو درست کنم تو صبر داشته باش برام 

منم احساسی م ولی خب تو موقعیتا منطق هم میاد وسط نظر میده می‌دونم زندگی با دومی آسون تره همه چی برام ...

من خودم انتخاب کردم براش صبر کنم

اگه به یه جایی رسید باهاش میمونم

چون مردی که عرضه نداشته باشه مستقل بشه و برا خودش خونه زندگی نداشته باشه به درد هیچی نمیخوره

فردا قراره بچه دار بشه مسئولیتش بیشتر بشه باید بتونم روش حساب کنم

ولی اگه نتونست دل میکنم چوخ دوست داشتن هیچوقت کافی نیست