2821
2789
عنوان

من جن دیدم

107 بازدید | 10 پست

دیشب آخرای شب متوجه صداهایی ازآشپزخونه شدم.اول فکرکردم یکی ازاعضای خونه توی آشپزخونه دارد ظرفها رو مرتب میکندکه ممکن بود بلندشدم ببینم کیه که سروصدا میکنه نمیگذاره بخوابم .داخل آشپزخونه که شدم ناگهان یک توده سیاهرنگی مثل باد ازکنارم رفت وناپدیدشدسروصداهم قطع شد.ازترس جیغ کشیدم وهمه روبیدار کردم...ادامه دارد

چشمت روشن

میدونی چی خیلی حال میده😜 از این لواشکای سیاه هست😍که خیلی ترشه😋وقتی میخوری کل سیستم صورتت مچاله میشه🤑اینارو بگیری روشون یه عالم رب انار بریزی😋بعد روش نمک بپاشی🤪طوری که دونه های سفید نمک معلوم باشه بعد لوله اش کنی،بزاری کنار لپت اروم اروم اب بشه🤪مزه اش بره تو دهنت بعد با دستت یه گوجه سبز ترش نمک خورده رو برداری یواش یواش گاز بزنی...خب دیگه آب دهنتو قورت بده تموم شد🤣

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

ظرف ها را مرتب کرد یا رفت؟

آیا سم نیز داشت؟

کاش میگذاشتی ظرف ها را مرتب کند

همون آوای ته تغاری💅🏻👄 خدای رقص و هنر 💃🏻باوقارم اما سلیطه ام💀🎀حیحی☺️ همونی که عکس پروفایلم خودم بود (بنا به دلایلی برش داشتم)

من ترسیده بودم برادرم هنوز بیداربود هراسان اومد وپرسید چی شده براش گفتم خندید وگفت خیالاتی شدی وپشت سراون بقیه هم یکی یکی اومدن وپرسیدن چیشده جیغ زدی وبعدهم که براشون گفتم مثل برادرم مرا جدی نگرفتندوتنها مادرم‌ کمی پشتیبانی کرد اونم نه اینکه تاییدم کنه فقط گفت شاید گربه بوده توترسیدی خوب ندیدیش ولی گربه ای درکار نبود...

چندروزی گذشت وهمه چیز عادی بود داشتم قانع میشدم که توهم  زده بودم که یکروزنزدیکای غروب نشسته بودم روی مبل ودرس میخوندم که ناگهان دربازشد ویک خانم چادرمشکی که صورتش 

پوشیده بود توی اطاق سرک کشید ورفت ودربسته شد دویدم در روبازکردم بیرون رونگاه کردم کسی نبود هراسان دویدم توی آشپزخونه پیش مامانم..مامانم پرسیدچی شده چرا رنگت پریده که همانجا ازحال رفتم