2777
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من پوستم معمولیه میزدم افتضاح بود و پر از جوش میشد  خیلی بده  

من نویسنده کتاب انگلیسی آب خوردنه هستم 🤓 آموزش کامل مکالمه و گرامر از پایه در۳۰ درس❌️هزینه قسطی.❌️ برای دیدن نمونه درس پیام بدید ایتا یا تلگرام در تاپیکام هست...

نه 

کلا مواد کرم ضد آفتاب و کرم پودراش خیلی بده

بعد از یه مدت استفاده پر از لک و جوش میشه صورتت

زندگی نیست بجز عشق/بجزحرف محبت به کسی                     ورنه هر خار و خسی/ زندگی کرده بسی

داغون به معنای واقعی 

جواب دادن به اجنبی ، مذهبیون افراطی و از این قبیل افراد که سعی در تحمیل عقایدشون داشته باشن رو در حد خودم نمیبینم و درصورت شناسایی جواب نخواهم داد .                                           بیا قرارمان این باشد سبز بمانیم در میان هزاران تاریکی 🌱 کاربری از ۰۳/۰۳ دست ینفر دیگس 🫠 

حالا که بحث روتینه😁

خانوما مرطوب کننده و ضد افتاب خوب معرفی کنید برای پوست خشک

اگه دور و برت، همه جا تاریکه، دوباره نگاه کن شاید نور زندگی خود تو باشی! خودت رو دست کم نگیر✨

نه کلا مواد کرم ضد آفتاب و کرم پودراش خیلی بدهبعد از یه مدت استفاده پر از لک و جوش میشه صورتت

شما چه پیشنهادی میدید چه مارکی خوبه برای پوست خشک؟

این روزا بیداری خوابه تلخیه.سورنا!

من رفتم دکتر پوست بهم کرم ضد آفتاب سی گل پیشنهاد کرد ب خدا با اینکه ایرانی هم بود عالی بود 

من نویسنده کتاب انگلیسی آب خوردنه هستم 🤓 آموزش کامل مکالمه و گرامر از پایه در۳۰ درس❌️هزینه قسطی.❌️ برای دیدن نمونه درس پیام بدید ایتا یا تلگرام در تاپیکام هست...

حالا که بحث روتینه😁خانوما مرطوب کننده و ضد افتاب خوب معرفی کنید برای پوست خشک

ام‌کیو من میزنم ضدافتاب

ابرسان هرچی گیرم بیاد😂

با خودم همیشه میگم ،مادرت که نفهمه چته از بقیه دیگه گله ای نیس...💔

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز