2777
2789
عنوان

واسطه ازدواج بشم یا نه

313 بازدید | 35 پست

یه دوستی داشتم دانشگاه امروز دیدمش

گفت ازدواج نکردم و ۴۵ سالش بود

من گفتم رفیق شوهرم دنبال زنه 

مرده دیپلم ردیه ولی باغ بزرگ‌کارگاه بزرگ و اپارتمان بالا شهر و شاسی بلند داره

تراشکاره و دستش به دهنش میرسه یه خونه ویلایی سه طبقه هم از باباش داره اما زنش طلاق گرفته و رفته کانادا

ولی دختره راسش زیادددددد ارایش کرده بود پرسینگه لبه چیه ازونا هم داشت

رژ سرخ لبهای ژل زده و موی بلوند شالشم نصف سرش و خلاصه محجبه نبود 

شوهرم گفت بیخیال به ما چه 

الان دوستم پیام داد چیشد؟ من گفتم خطشو میدم‌ولی نگو من دادم بگو کسی داده 

گفت نه من میگم تو معرفی کردی

گفت من بگم خودم دارم یا کسی داده ناجوره

به نظر شما چکار کنم؟ 

میترسم شر بشه برام و اگر نه به این چی بگم؟ بگم اگر میخوای بگی من شماره دادم بیخیال شو؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

معرف شدن چه اشکالی داره واسطه ی خیر میشی خدا ب زندگیت برکت میده یا میشه یا نمیشه دیگه ب خودشون بستگی ...

اخه اون زیاد محجبه نبود دیگه

بهشم گفتم حجاب کن گفت من اهل ظاهر سازی کردن نیستم شوهرمم میگه پس فردا نسازه رفیقم از چشم ما میبینه

اخه اون زیاد محجبه نبود دیگهبهشم گفتم حجاب کن گفت من اهل ظاهر سازی کردن نیستم شوهرمم میگه پس فردا نس ...

به آقا شرایط خانم رو بگو ک بعدا فکر نکنه از سر بدجنسی و حسادت معرفی نکردی

بگو شمارش رو پیدا نکردم پدر فرصت مناسب به آقا بگو چنین خانمی با چنین شرایطی هست اگر تمایل دارید اشناتون کنم اما من فقط در حد سلام و علیک می‌شناسمش نه بیشتر اگر مشکلی فردا روز پیش آمد من هیچ کارم خوب فکر کنید و سبک وسنگین کنید بعد تصمیم بگیرید

من یکیو میشناسم ۴۳ سال مجرده،،بعد یکی بش میگه برات خواستگار دارم اصلا دیگه نمیگه چی شد،یا شمارش بده

بعدشم باید ببینی اون آقاچطوردختری میخواد

کاش زمان ب عقب بر میگشت 
این شر میشهبرای خودت و شوهرت دردسر درست میکنی مگر اینکه آقا از شوهرت بخواد بهش دختر معرفی کنید درضمن ...

به شوهرم گفته برام دختری در نظر نداری

دوستمم دانشگاه دختر بدی نبود ولی سالها گذشته شوهرم میگه شاید تغییر کرده ما که نمیدونیم