2777
2789
عنوان

بعد کات کادو هارو برگردونم یا نه

273 بازدید | 25 پست

دوتا عروسک کلا پیشمه توی این دوسال.

میتونم بی سر و صدا بندازم بیرون ولی ممکنه فکر کنه نگهشون داشتم 

میخوام کامل دیگه قیدشو بزنم 

پس بدم بنظرتون؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ن بابا بنداز بره

من هیچوقت پس ندادم پسم نگرفتم چون طرفو میشستم میذاشتم کنار دیگ هیچ پل ارتباطی بینمون نبود

دختر باید حیاداشته باشه پرده رو پنجره اتاق منم داره😉❌️مفهموم امضام از درک خیلیا خارجه مخصوصا اینجا پس اگه درکش نکردی نیاز نیست اظهار نظر کنی اره دقیقا باخودتم ک هیچی نفهمیدی ومیخوای💩خوری کنی😉❌️

این مسخره بازیا چیه دیگه رابطه رو تموم کردی رفت برگردوندن چ کاریه؟ بندازش سطل زباله

مسخره بازی نیست

یهو ول کرد دیگه بعد دوسال

واقعا حرصیم از دستش 

اصلا نگفت بابا این دختره میخواد رابطه رو، نمیخواد نظرش چیه 

میخوام بفهمه دیگه برام تموم شده 

چرا فکر می‌کنید اون آقا نشسته شبانه روز به این فکر می‌کنه 

که شما چکار میکنید با اون هدایا 

اگر مهم بود رابطه و این مسائل که قطعاً کات نمیشد 

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍

پسره اگ براش مهم بود ول نمیکرد بره

پس الان اینکه تو دیگه بفکرش باشی یا نباشی هم براش مهم نیست احتمالا پس بنداز سطل بره

خدایا لطفا مامان بابام دلشون شاد باشه و همیشه چشماشونو ببوسم🫀❤️

من یه خواستگار داشتم 

قرار بود مراحل آشنایی باشه 

تو مرحله آشنایی چه هدایا و کادو هایی نیاوردن خونه 

من میگفتم دوست دارم تمرکز روی شناخت باشه 

ولی بازم آوردن در نهایت رد کردم 

پسره یه شری به پا کرد 

هر چی خریدم بزن حساب 

حدود بیست ملیون می‌شد 

گفتم به هیچکدوم دست نزدم بیا ببر 

اومد برد 

همین که برگی از درخت نمیفته دلم بهت گرمه خدا ❤️❤️ آتشی نمى سوزاند “ابراهیم” را و دریایى غرق نمی کند “موسى” را مادری،کودک دلبندش را به دست موجهاى خروشان “نیل” می سپارد تا برسد به خانه ی فرعونِ تشنه به خونَش دیگری را برادرانش به چاه مى اندازند سر از خانه ی عزیز مصر درمی آورد مکر زلیخا زندانیش می کند ، اما عاقبت بر تخت ملک می نشیند از این “قِصَص” قرآنى هنوز هم نیاموختی؟! که اگر همه ی عالم قصد ضرر رساندن به تو را داشته باشند و خدا نخواهد ، نمی توانند او که یگانه تکیه گاه من و توست پس ؛ به “تدبیرش” اعتماد کن ، به “حکمتش” دل بسپار ، به او “توکل” کن ؛ و به سمت او “قدمی بردار” ، تا ده قدم آمدنش به سوى خود را به تماشا بنشینی خدایا فقیر و خسته به درگاهت آمدم رحمی که جز ولای توام نیست هیچ دست آویز ❤️❤️آقایون درخواست دوستی ندن متعهد و متاهل هستم 💍