2777
2789

جاری ک ت روی آدم ب آدم میخنده تا حالا دو بار دیدم ک در گوش خاهر شوهرم چیز میز گفته و خندیده ب رو خودم نیوردم میاد خونه پسرش خونه رو ب گ...وه میکشونه ولی جیکش درنمیاد حتی زد قلیونمونم شکست انگار ن انگار .... 

چون من دختر دارم همش پز پسرشو میده مثلا میخاد دخترم ماهمو بزنه من از دستش میکشم ک نزنه برمی‌داره میگ خب چقد حساسیتم نمیخوره ک دخترتو بزا بزنه دا دختره دیگ چیز خاصی که نیست دلم خیلی از این حرفش شکست ... 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من دوتا دختر دارم جاری من تو جمع مینشست میگفت اگه دختردار شدم هربلایی دوست دارین سرش بیارین من از دختر بدم میاد😐اون زمان دل منم خیلی گرفت من همیشه دختر دوست داشتم و خدا رو شاکرم بخاطر بودنشون ولی از پسر بدم نمیاد بخوام اون مدلی حرف بزنم از این حرفش قلبم گرفت چند وقت بعد باردارشد اونم دختر... طفل معصوم معلول بدنیا اومد بزرگه یکساله نشده بود ناخواسته باردار شد بازم دختر و معلول..... کاش یاد بگیرن با حرفا و نیش هاشون کارما رو به جون نخرن

غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻

این پچ پچ کردن کاره هر روزه جاریمو مادر شوهرمه که خالشه تازه من ترک نیستم ترکی حرف می زنن هم خودش هم خانوادشون با صدای خیلی حرص دراری میخنده دوس دارم بزنم تو دهنش

نور بر تاریکی پیروز است🕊