kormnj مدیر استارتر عضویت: 1404/04/28 تعداد پست: 20 عنوان دیدار بعد دو ماه رابطه لانگ 77 بازدید | 13 پست کجا باشه بهتره؟میخواد هشت روز بمونهواقعا استرس دارم نمیدونم اولین دیدار کجا باشه😬میخواد بیاد شهری که توش دانشجوام اگه یه دختر میشناسید که قیافه معصومی داره، به شدت کیوت و حسود و زود بخاطرتون عصبی میشه، شما قطعا یکی از خوشبختترین انسانهای جهانید ولی نمیدونید... 1404/05/07 | 13:18 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
آلاله_aa عضویت: 1403/12/03 تعداد پست: 1494 بیاد هتلی جایی دیگه شایدم اسکان مدارس بدن بش،خوشبحالتون ما ک بعد چهارسال نشد همو ببینبم
kormnj مدیر استارتر عضویت: 1404/04/28 تعداد پست: 20 بیاد هتلی جایی دیگه شایدم اسکان مدارس بدن بش،خوشبحالتون ما ک بعد چهارسال نشد همو ببینبم نه منظورم اینه که منو اون کجا همو ببینیماول گفتم پارک و کافه ایناگفت خب اونجا هعی میان رد میشن تیکه میندازن آدم نمیتونه دو دقیقه با عشقش راحت باشهپیشنهاد خونه داد😂🤦🏻♀️بعد اگه رفتیم کافه اینااون باس حساب کنه یا منم بگم؟ اگه یه دختر میشناسید که قیافه معصومی داره، به شدت کیوت و حسود و زود بخاطرتون عصبی میشه، شما قطعا یکی از خوشبختترین انسانهای جهانید ولی نمیدونید...
kormnj مدیر استارتر عضویت: 1404/04/28 تعداد پست: 20 بیاد هتلی جایی دیگه شایدم اسکان مدارس بدن بش،خوشبحالتون ما ک بعد چهارسال نشد همو ببینبم چرا نشد ببینین همو🥲هنوزم با همین؟ اگه یه دختر میشناسید که قیافه معصومی داره، به شدت کیوت و حسود و زود بخاطرتون عصبی میشه، شما قطعا یکی از خوشبختترین انسانهای جهانید ولی نمیدونید...
kormnj مدیر استارتر عضویت: 1404/04/28 تعداد پست: 20 ای جان بریم کافه اینا چیزی سفارش دادیم کی باید حساب کنه؟ بذارم خودش حساب کنه یا منم تعارف کنم اگه یه دختر میشناسید که قیافه معصومی داره، به شدت کیوت و حسود و زود بخاطرتون عصبی میشه، شما قطعا یکی از خوشبختترین انسانهای جهانید ولی نمیدونید...
آلاله_aa عضویت: 1403/12/03 تعداد پست: 1494 نه منظورم اینه که منو اون کجا همو ببینیماول گفتم پارک و کافه ایناگفت خب اونجا هعی میان رد میشن تیکه ... اها،برید کافه اون باید حساب کنه تعارف نکن،بام اون شهر هم برید کلا جاها دیدنیش بعدا باهم
kormnj مدیر استارتر عضویت: 1404/04/28 تعداد پست: 20 نه منظورم اینه که منو اون کجا همو ببینیماول گفتم پارک و کافه ایناگفت خب اونجا هعی میان رد میشن تیکه ... منم خونه قبول نکردم اگه یه دختر میشناسید که قیافه معصومی داره، به شدت کیوت و حسود و زود بخاطرتون عصبی میشه، شما قطعا یکی از خوشبختترین انسانهای جهانید ولی نمیدونید...
آلاله_aa عضویت: 1403/12/03 تعداد پست: 1494 چرا نشد ببینین همو🥲هنوزم با همین؟ نه دیگه کات کردیم،خارج بود ایتالیا
kormnj مدیر استارتر عضویت: 1404/04/28 تعداد پست: 20 اها،برید کافه اون باید حساب کنه تعارف نکن،بام اون شهر هم برید کلا جاها دیدنیش بعدا باهم وایییی استرس دارماولین رابطمم هستتا حالا دست پسری نگرفتم چ برسه ماچ و بغل😂😂 اگه یه دختر میشناسید که قیافه معصومی داره، به شدت کیوت و حسود و زود بخاطرتون عصبی میشه، شما قطعا یکی از خوشبختترین انسانهای جهانید ولی نمیدونید...
kormnj مدیر استارتر عضویت: 1404/04/28 تعداد پست: 20 نه دیگه کات کردیم،خارج بود ایتالیا واووووو چقدر دوررررالبته از منم دورهمن شرق کشور اون غرب😭 اگه یه دختر میشناسید که قیافه معصومی داره، به شدت کیوت و حسود و زود بخاطرتون عصبی میشه، شما قطعا یکی از خوشبختترین انسانهای جهانید ولی نمیدونید...
kormnj مدیر استارتر عضویت: 1404/04/28 تعداد پست: 20 اها،برید کافه اون باید حساب کنه تعارف نکن،بام اون شهر هم برید کلا جاها دیدنیش بعدا باهم خیلی دلش رابطه جن سی میخواستولی قبول نکردمبچها میگن از راه دوری میاد طبیعیهولی به خودش که گفتم نمیخوام گفت هر جور راحتی از اولم قرار بود هر جور تو میخوای باشه اگه یه دختر میشناسید که قیافه معصومی داره، به شدت کیوت و حسود و زود بخاطرتون عصبی میشه، شما قطعا یکی از خوشبختترین انسانهای جهانید ولی نمیدونید...
kormnj مدیر استارتر عضویت: 1404/04/28 تعداد پست: 20 اها،برید کافه اون باید حساب کنه تعارف نکن،بام اون شهر هم برید کلا جاها دیدنیش بعدا باهم بعد میگم زشت نباشه؟ اگه یه دختر میشناسید که قیافه معصومی داره، به شدت کیوت و حسود و زود بخاطرتون عصبی میشه، شما قطعا یکی از خوشبختترین انسانهای جهانید ولی نمیدونید...
___aramesh___ عضویت: 1402/04/14 تعداد پست: 3576 بریم کافه اینا چیزی سفارش دادیم کی باید حساب کنه؟ بذارم خودش حساب کنه یا منم تعارف کنم خودش باید حساب کنه حالا نظر بقیه رو نمیدونم یه صلوات 🤍