2777
2789
عنوان

هول بازی شوهرم

606 بازدید | 28 پست

خانوما بیاین بگین من زیادی حساسم یا حق دارم 

چندروز پیش اساس کشی کردیم اومدیم خونه دیگه 

همسایه پایینیمون یه خانوم تقریبا ۳۵ چهل ساله تنها با بچه هاش زندگی میکنه که من امروز فهمیدم

همون روز اساس کشی که کارگرا داشتن وسایل میاوردن بالا این خانوم داشت ماشینش می‌شست با شوهرم هم کلام شدن ده دقیقه یه ربعی 

شوهرم فهمیده ترک زبانه با هم یکم صمیمی شدن و صحبتاشون گل انداخته 

تا اینجاش مشکل نداشتم 

بعد که کارگرا رفتن شوهرم اومد رو زمین ولو شد 

داداشم و مامانم هم بودن 

این زنه تو پله صداش اومد (انگارداشت با کسی حرف می‌زد)

شوهرم فک کرد با اینه یهو از جاش پرید با صدای بلند گفت جاااااان 

فهمید با این نیست ضایع شد 😆

من که هنگ کردم و خیلی ناراحت شدم😳😔

حالا من ده بار صداش بزنم یه ها بگه

بنظرتون من الکی ناراحتم 

البته اولین بارش نیست از این هول بازیا کم ندیدم 

ولی این بار ده دقیقه س یکی دیده اینجوری برخورد میکنه 

بیرون چه کارا میکنه 

میخوام بیخیال کاراش شم 

چون هرچی میگم بدتر میکنه

بگید چیکار کنم

خفش کن

خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی هم که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگرشد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ای مچاله می‌شویم وبی صدا می‌میریم..

هولِ دیگه

‿︵‿︵‿   ♡ تاجے ام ♛ ‿︵‿︵‿جانی دپ، از اون‌ور دنیا، انگشتری با نماد فروهر دستش می‌کنه،نمادی که ریشه‌های هزاران ساله تاریخ ایران رو نشون می‌ده و جهان بهش احترام می‌ذاره…🙂اما این‌ور، خودِ ایرانی در رسانه ملی، به همان تاریخی که اصالت و عظمتش قرن‌هاست زبانزد دنیاست، سنگ پرتاب می‌کنه!💔🤦🏻‍♂️از خودی میخوریم همیشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

والا تا اونجا که میدونم ادم هول درست نمیشه 

تو ذاتش هست،،،،،،

اگه ازت حساب میبره بهش بفهمون که خوشت نمیاد از این رفتاراش و از الان بهش لگو  حد و حدود رابطه اش ذو نگه داره با همسایخ پاایین

اونو که نمیتونی تغییر بدی پس بیخیال شو بذار اینقدر جان بگه جانش دربیاد دور از جون 😀 

منم می‌بینم ازین هوا بازیا از شوهرم اوایل دعوامون میشد شدید الان دیگه بعد ۱۳ سال واقعاً واسم مهم نیست تهش داره صبح تا شب واسه من کار می‌کنه و پولاشم واسه من و دخترم خرج میشه 

از کوتهی ماست که دیوار بلند است 😏