2777
2789
عنوان

شما بیاین بگین من درست میگم یا شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 511 بازدید | 37 پست
منظورتون متوجه نشدم ما اصلا ارتباط کلامی با هم نداریم حرف نمیزنه شوهرم باهام شوخی نمیکنه اصلا فقط سر ...

خوب همین دیگه 

باید باهاش ارتباط برقرار کنی که دلش به خونه گرم شه

...
خوب همین دیگه  باید باهاش ارتباط برقرار کنی که دلش به خونه گرم شه

از ظهر. گوشیم خاموشه میخاستم جواب تونو بدم .من وقتی میاد. میرم پیشش میشینم بوسش میکنم بغلش میکنم باهاش حرف میزنم اما اون اصلا این کارا رو برام نمیکنه خب من دیگه چه ارتباطی برقرار. کنم باهاش

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچه ها شوهرای شما خونه که میان چیکار. میکنن ؟؟؟میشه جواب بدین چرا تاپیکایی که من میزنم کسی نمیاد. هم ...

ببین عزیزم باید بتونی راه ورود شوهرت رو پیدا کنی چون شوهرت معلومه با خواهرش صمیمی تره این اصلا خوب نیست 

...

خودمم نمیدونم چکار کنم اینطور. خودمو قانع میکنم که چون شوهرم چن سال مجردیش خونه خواهرش بوده میگم با اونا عادت کرده و در. ضمن ما بچه هم نداریم اونا بچه دارن شوهرمم خیلی بچه دوسته شاید. به این دلیل باشه 

اره اونم همینو میگه ولی خب من میگم هفته ای یه بار. یا نهایتش دو بار. بریم بسه یه شب خودش میخاد. بره ...

اشتباه نکن. اصلا بحث نکن. شام می خواد بده بگو خودش بده. یا از بیرون بخره یا خودش درست کنه. اینو می تونی بگی ول ینمی تونی بگی خواهرتو دعوت نکن. اونم می تونی بگیا ولی قبول نمیکنه. 

تو کاری نداشته باش که کی دعوتشون می کنه. تو برنامه های خودتو بچین. خودش می بینه که وقت نمیکنه به دعوت کردن هم برسه. به جای این که بگی دعوتشون نکن بگو دعوت کن ولی از خواسته های من نزن.

2790
2778
2791
2779
2792