sbmimiss مدیر استارتر عضویت: 1403/05/14 تعداد پست: 25 عنوان یاالله 46 بازدید | 4 پست @قشنگی_شبهای_کویر سلامخواهر جونم خوبی عزیزم مادر بزرگوار حالشون چطوره خیلی وقته ازتون بی خبرم سلام. ✋🏻من همون کاربر قدیمی sbmimi هستم.. با یه کاربری جدید امدم 1404/05/07 | 12:20 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
قشنگی_شبهای_کویر عضویت: 1402/11/26 تعداد پست: 1811 سلام عزیزم خوبیییییی؟ وای کجا بودی؟ به شمارت زنگ زدم خاموش بودیی پیام دادم جواب ندادی نگرانت شدم. دستم ازت کوتاه بود فقط برات دعا میکردم هرجا هستی خوب باشی.
قشنگی_شبهای_کویر عضویت: 1402/11/26 تعداد پست: 1811 در مورد سوال دومت، 😭😭😭 یکسر به تاپیکهام بزنی متوجه میشی چه مصیبتهایی سرم اومده.به زور خودمو سرپا نگه داشتم به خاطر خواهرم و دخترم.
sbmimiss مدیر استارتر عضویت: 1403/05/14 تعداد پست: 25 سلام عزیزم خوبیییییی؟ وای کجا بودی؟ به شمارت زنگ زدم خاموش بودیی پیام دادم جواب ندادی نگرانت شدم. دس ... شرمنده ام بخدا شمارمو عوض کردم.پیام خصوصی شمارمو میدم بهت سلام. ✋🏻من همون کاربر قدیمی sbmimi هستم.. با یه کاربری جدید امدم
sbmimiss مدیر استارتر عضویت: 1403/05/14 تعداد پست: 25 در مورد سوال دومت، 😭😭😭 یکسر به تاپیکهام بزنی متوجه میشی چه مصیبتهایی سرم اومده.به زور خودمو سرپا ... آخ ک جگرم آتیش گرفت الهی بمیرم برای دل شکستت 😔😔😭😭من کجا مرده بودم تو اون روزهای سختی ک گذروندی و من ازت بی خبر بودم سلام. ✋🏻من همون کاربر قدیمی sbmimi هستم.. با یه کاربری جدید امدم