لطفا اگ راهکاری دارید بدید من 2 ماهو نیمه عروسی کردم مشکوکم ب بارداری و تو رابطه خیلی درد میکشم ب حدی ک انگار روز اول برام راحت تر بود لطفا بگید چکار کنم آنواع روان کننده هارو امتحان کردم فایده نداشت کلا وسط رابطه فقط گریه میکنم از درد
ب نام خدایی ک بودنش جبرانیست برای تمامی نبودن ها 🤍💎خداجون یادته چقد سختی کشیدم... چقد تلاش کردم... من ی عاشق واقعی بودم.. اما نشد 🫠❤️🩹فکر میکردم کنارم گذاشتی و فراموش کردی بنده ای مثل من داری اما اشتباه میکردم. تاریخ 1404/04/28من عروس شدم 💗🫠برای خوشبختیم دعا کنید 😍💗🫠در حال اقدامم دعا کنید خدا بدون دردسر بهم ی نی نی فقط 1 نی نی بده چون تنبلی شدید دارم 🥴مامان جون ب انتظار روزی هستم ک بیای تو دلم و ی روزی ک بتونم بغلت کنم دیگ اون روز من هیچ خاسته ای از خدا ندارم 😍
فعلا نگران شکم نباش 😂😂🩵🩵باز بگیر۲ تا بزن همزمان با ادرار اول صبحت باشه گلمجواب ۱۰ دقیقه اولش معت ...
🥲بخدا ی کوچولو شکم دارم انگار نداشتما،😁تجربه نی نی اول چقد سخته
ب نام خدایی ک بودنش جبرانیست برای تمامی نبودن ها 🤍💎خداجون یادته چقد سختی کشیدم... چقد تلاش کردم... من ی عاشق واقعی بودم.. اما نشد 🫠❤️🩹فکر میکردم کنارم گذاشتی و فراموش کردی بنده ای مثل من داری اما اشتباه میکردم. تاریخ 1404/04/28من عروس شدم 💗🫠برای خوشبختیم دعا کنید 😍💗🫠در حال اقدامم دعا کنید خدا بدون دردسر بهم ی نی نی فقط 1 نی نی بده چون تنبلی شدید دارم 🥴مامان جون ب انتظار روزی هستم ک بیای تو دلم و ی روزی ک بتونم بغلت کنم دیگ اون روز من هیچ خاسته ای از خدا ندارم 😍
یه خانوم داره مشکلشو برای همنوعاش میگه ، و این شاید مشکل خیلیا باشه که با به اشتراک گزاشتن تجربیات بقیه میشه به هم کمک کرد ، حالا شما که اینقدر افراطی و غیر منطقی هستید برید سراغ تاپیکایی که به اخلاقتون بیشتر میاد ، لزومی نداره تو این تاپیک باشید